Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.144
Cevap
825
Favori
1.966.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo felan bilmiyorum ilk defa alisvrs yaptim bkliyorum umarim cabuk gelir. Kaliteli brseye benziyordu aslinda 3 dolara 5 dolara bile vardi ama nyse ins kalitelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de bulamadim 38mm parlak celik

• Merhaba arkadaşlar, şu anda android dünyasındayım. Bir çok marka ve modeli denedikten sonra bu ekosistemde en kullanşlı ve kaliteli telefonların Sony'den geldiğine karar verdim ve 4 aydır severek Z3 kullanıyorum ama yeni çıkacak model ile birlikte ios dünyasına dönmek istiyorum ve apple watch da oldukça ilgimi çekiyor ancak fonksiyonelliği konusunda emin değilim.
    Bir örnek vermek gerekirse, kendi müzik çalarındaki şarkılara telefon çalmadan müdahele, şarkı atlama, ses ayarları ve benzeri işlevleri yerine getirebildiğine eminim ama mesela 3. parti bir uygulama olan tunein radyoyu kursam, bunda radyo dinlesem apple watch ile şarkı ve kanalları değiştirebiliyor muyum? Böyle bir özellik yoksa saat benim için çok anlamsız oluyor ve bunca parayı bağlamayı düşünmüyorum.
    Akıllı saat ile duşa, havuza ve denize girebilir miyim, bununla ilgili saatin bir garantisi var mı acaba?
    Bunun dışında saatin sport, çelik gibi değişik versiyonları var, bunların arasında teknik olarak bir fark yoksa en uygun olanını almayı planlıyorum? Saatin çeşitli verisyonları arasında sadece malzeme farkı mı bulunuyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, saatlerinizi güle güle kullanın.

• kargonu internetten takip edebilirsin istanbuldaysan turkiyeye girinci 2-3 gun icinde gelir

• Edit: Arkadaşıma ısmarlatmıştım iptal ettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Is My Destiny -- 25 Ağustos 2015; 13:22:53 >
  • Bluebest tum bklentilerini karsilar radyo muzik hersey mevcut. Bn daha oncede yazdigim gibi dusa havuza denize giriyorum problm yok 3 aydr severek kullaniyorum. Celik ve spor model arasinda hatta altin modeli arasinda hic bir Ram hafiza isletim sstemi farki yok. Yek fark kullanilan malzeme buna sen kendin deneyip karar ver. Benm favorim celik kasa safr krstal cam cok saglam ve şık

• quote:

Orijinalden alıntı: gokay089

kargonu internetten takip edebilirsin istanbuldaysan turkiyeye girinci 2-3 gun icinde gelir

Kargo takibini nereden nasl yapacagiz

• urunu telefon uzerinden programdanmi aldin yoksa bilgisyardanmi aldin urun kargoya verilince takip nosu cikcak sitede onuda
    track-chinapost.com
    China Post Tracking System
    http://track-chinapost.com/startairmail.php
    bu siteden takip edebilirsin kargo takip nosunu yazarsan yardimci olabilirim

• Telefon uzerinden aldim
    Takip nosu 44729722777

• Satici 1 saat once yeni girmis takip nosunu blki o yuzden cikmiyor sorgulamada

• bu numarq cikmaz zaten takipsiz kargoyla yollamis kargo ucuz olsun diye takipsiz kargoyla yolluyorlar takip edemiyorsun 2 ayda eline ulasabilir kurye kapinakadar getirmeZ assa posta kutusuna birakir bazen de krgolar kaybolur

• quote:

bu numarq cikmaz zaten takipsiz kargoyla yollamis kargo ucuz olsun diye takipsiz kargoyla yolluyorlar takip edemiyorsun 2 ayda eline ulasabilir kurye kapinakadar getirmeZ assa posta kutusuna birakir bazen de krgolar kaybolur

Ee gelmezse ne yapacaz onay vermeyecez mi isleme

• vermeyin geri sayac var 3-4 gun kala iptal acin ama gelebilirde bekleyin 15-20gunden sonra posta kutunuza surekli bakin postacinin insafiyetine kalmis genelde yurtdisindan alicaksaniz kargo bolumunden china post registered air mail yazan kargolari secin saticiua mesaj atin takip nosu istiyorum diye oyle urun alin

• quote:

vermeyin geri sayac var 3-4 gun kala iptal acin ama gelebilirde bekleyin 15-20gunden sonra posta kutunuza surekli bakin postacinin insafiyetine kalmis genelde yurtdisindan alicaksaniz kargo bolumunden china post registered air mail yazan kargolari secin saticiua mesaj atin takip nosu istiyorum diye oyle urun alin

Acemilik iste bilemedik ilk defa aliyorum. 20 gun bklerim iptal ederim odemeyi yapmam olmazsa. Ama satici gonderdim der itiraz ederse oda var iste

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    sure dolana kadae bekleyin 3--4gun kala dispute acarsiniz

• bununda telefon gibi hergun sarj edilme gerekliligi urunden sogutmaya yeter.
  • quote:

sure dolana kadae bekleyin 3--4gun kala dispute acarsiniz

Ok. Tesekkurler..
    Satici ilgili ama her mesajima aninda donuyor problem yok gonderdim dedi bekleyip bakacaz artik 5 gune eline ulasir en gec dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: orienttt

bununda telefon gibi hergun sarj edilme gerekliligi urunden sogutmaya yeter.

Aksam yatarken cikariyorsun masaya degilde standa koyuyorsun sabah takip geceye kadar kullaniyorsun gayet dogal normal zaten gece uyurken kac kisi kolunda saatle uyuyor 1 saatte 80% inden fazlasi foluyor zaten

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    olay o degil yani aklini mesgul edecek bir oge daha ekleniyor ustune sarj etmeyi unutabilirsin ben telefonumu dahi sarj etmeyi unutuyorum bazen.. ozaman o gun saati takamayacagim. bu saat bence saat degilde daha cok teknolojiyi sevenler icin bir oyuncak gorevi goruyor.
  • Kayış bağlantı adaptörü aldım.kendi saatimin kayışını taktım iyide oldu sanırım:))

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.