Merhaba, saat kayışı için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı, ona göre bakayım. |
Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1851. sayfa)
-
-
Hocam benim ki dün kendi kendine düzeldi.😄
-
-
Bi kayışı 2500 mü olmuş vay arkadaş. İphone 8imin zamanında hem kartlık hem telefon için eski tip çek defteri cüzdanı tarzında uzun bi cüzdan almıştım yıllarca da mükemmel memnuniyetle kullanmıştım. İphone 14ü 16ya terfi etme arefesindeyim de kayışı 2500 olanın cüzdanı kimbilier ne alemdedir. Hoş şimdi şikayete başlıcam fiyat üzerinden de memlekette ne ucuz ki kalite ucuz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 25 Ocak 2025; 21:19:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır baktım dediğim yere organızer alayım dedım ilk balarda fiyatı 5binle başladım bakmaya bu günlerde ne olmuştur fiyat bilmiyorum.
Watch 10 cihazın ekran dayanıklılığı nasıl sizce ? Ben çok kolay çizildiğini farkettim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Apple Watch 7 hiçbir yere çarpıp etmediğim çok dikkatli kullandığım halde bir haftada çizdirmiştim. Hatta garip gelecek iPhone 15 Pro’da çok dikkat ettiğim halde hemen çizildi . Aslında bu cep telefonlarının camlarını Sapphire cam yapamazlar mı. Apple Watch’la yapabiliyorlar çünkü
2 haftadır uğraşıyorum gerizekalılar onu da kapatamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık ve net bir şekilde servisi komple kapatın deyin hocam kapatıyorlar o zaman.
Arkadaşlar harici bir uygulama kullanmadan bu saatin kendi kadranları içinde adım sayısını gösteren bir kadran var mı gösterebilir misiniz acaba bulamadım da
Yok maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
Arkadaşlar harici bir uygulama kullanmadan bu saatin kendi kadranları içinde adım sayısını gösteren bir kadran var mı gösterebilir misiniz acaba bulamadım da
iphone a yüklü olan skype uygulaması apple watch uygulamaları arasında görünmüyor.
gelen mesajları yanıstmayı kapat yapabilmem için gerekli. skype iphone a gelen her mesaj apple watch a da geliyor ne yazıkki. nasıl düzeltebeilirim?
teşekkürler
-
Apple watch üzerinden Akbank uygulamasını kullanan var mı? Hesabım kısmına girince “devam etmek için telefon üzerinden müşteri numaranız ile giriş yapmanız gerekmektedir” diyor. Telefondan uyulamayı açıyorum zaten, tam olarak neyi eksik yapıyorum anlamış değilim.
h Yurtdısından ultra 2 almayı düşünüyorum da cellular özelliğini kullanmak için kayıt yaptırmamız mı gerekiyor? bilen biri yardımcı olabilirmi
-
Evet kayıt gerekiyor. 4 ay kayıtsız kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: berkay1074h Yurtdısından ultra 2 almayı düşünüyorum da cellular özelliğini kullanmak için kayıt yaptırmamız mı gerekiyor? bilen biri yardımcı olabilirmi
bir ara kayıt yaptırsan da kullanılamıyordu araştır bence.
-
Hücresel kullanılacaksa hiçbi anlamı yok yurtdışından almanın, telefon gibi kayıt ettirmek gerekiyor. Sadece kayıt parasına zaten buradan saat alınıyor ama hücreseli kullanmam olmadı derseniz alınır o zaman.
Hocam Selamlar;
Evet kayıt gerektiriyor.
Lakin şu şekilde bir açıklama yapayım yine de siz karar verin.
Telefondan bağımsız kullanacaksanız ayrı bir numara ile kayıtsız olmaz 4 ayda kapanır.
Yok eğer telefonumdaki sim ile kullanacaksanız durum şu şekilde.
Öncelikler telefona bağlı ise saat telefon üzerinden bağlantı kurar esim devreye girmez.
Yok eğer bağlı değilse daha önce bağlandığınız wifi ağına bağlı ise o ağ üzerinden bağlantı kurar, Yine esim devreye girmez.
Wifi ağıda yok ise o zaman sim devreye girer ve 4 ay döngüsü başlar.
Ne şekilde kullanacağınıza bağlı olarak kayıt ettirmenize de gerek kalmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susfafar -- 30 Ocak 2025; 13:15:30 > -
peki 4 ay döngüsü başladı ve 4 ay dolunca bir daha hiç kullanılamaz mı? yani bir kerelik mi yoksa sene başı yenilenir mi?
-
Uzun zamandır faturalarıma dikkat etmiyordum. Aylık 49TL ödediğim Cellular hizmeti 69TL olmuş. Doymamışlar, Bu ücretten ayrıca "telsiz ruhsatname ücreti" adı altında 21.5TL , "telsiz kullanım ücretleri" adı altında 21.5TL olmak kaydıyla 42TL ek ücret geçirmişler (AYLIK)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 30 Ocak 2025; 14:41:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X