Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.039
Cevap
815
Favori
1.951.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18481849185018511852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, saat kayışı için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı, ona göre bakayım.

• ender E kullanıcısına yanıt

Hocam benim ki dün kendi kendine düzeldi.😄

• cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Burda bir arkadaş almıştı ondan gördüm de aldım çok hoşuma gitti hocam. Aşagıya aldıgım yerin görselini bırakırım. Normalde roarcraft tan alacaktım 2500 tl olmuş tek kayış ben 350 gibi bir fiyata almıştım şimdi 420 olmuş. Minval diye bir satıcıdan aldım hepsıburadadan

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt
    Bi kayışı 2500 mü olmuş vay arkadaş. İphone 8imin zamanında hem kartlık hem telefon için eski tip çek defteri cüzdanı tarzında uzun bi cüzdan almıştım yıllarca da mükemmel memnuniyetle kullanmıştım. İphone 14ü 16ya terfi etme arefesindeyim de kayışı 2500 olanın cüzdanı kimbilier ne alemdedir. Hoş şimdi şikayete başlıcam fiyat üzerinden de memlekette ne ucuz ki kalite ucuz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 25 Ocak 2025; 21:19:25 >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır baktım dediğim yere organızer alayım dedım ilk balarda fiyatı 5binle başladım bakmaya bu günlerde ne olmuştur fiyat bilmiyorum.

• Watch 10 cihazın ekran dayanıklılığı nasıl sizce ? Ben çok kolay çizildiğini farkettim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kryptox kullanıcısına yanıt
    Ben Apple Watch 7 hiçbir yere çarpıp etmediğim çok dikkatli kullandığım halde bir haftada çizdirmiştim. Hatta garip gelecek iPhone 15 Pro’da çok dikkat ettiğim halde hemen çizildi . Aslında bu cep telefonlarının camlarını Sapphire cam yapamazlar mı. Apple Watch’la yapabiliyorlar çünkü

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

2 haftadır uğraşıyorum gerizekalılar onu da kapatamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Açık ve net bir şekilde servisi komple kapatın deyin hocam kapatıyorlar o zaman.

• Arkadaşlar harici bir uygulama kullanmadan bu saatin kendi kadranları içinde adım sayısını gösteren bir kadran var mı gösterebilir misiniz acaba bulamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerman82

Arkadaşlar harici bir uygulama kullanmadan bu saatin kendi kadranları içinde adım sayısını gösteren bir kadran var mı gösterebilir misiniz acaba bulamadım da
    Yok maalesef.

• iphone a yüklü olan skype uygulaması apple watch uygulamaları arasında görünmüyor.

gelen mesajları yanıstmayı kapat yapabilmem için gerekli. skype iphone a gelen her mesaj apple watch a da geliyor ne yazıkki. nasıl düzeltebeilirim?

teşekkürler

• Apple watch üzerinden Akbank uygulamasını kullanan var mı? Hesabım kısmına girince “devam etmek için telefon üzerinden müşteri numaranız ile giriş yapmanız gerekmektedir” diyor. Telefondan uyulamayı açıyorum zaten, tam olarak neyi eksik yapıyorum anlamış değilim.

• h Yurtdısından ultra 2 almayı düşünüyorum da cellular özelliğini kullanmak için kayıt yaptırmamız mı gerekiyor? bilen biri yardımcı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

h Yurtdısından ultra 2 almayı düşünüyorum da cellular özelliğini kullanmak için kayıt yaptırmamız mı gerekiyor? bilen biri yardımcı olabilirmi

Evet kayıt gerekiyor. 4 ay kayıtsız kullanabilirsiniz.

• berkay1074 kullanıcısına yanıt

bir ara kayıt yaptırsan da kullanılamıyordu araştır bence.

Hücresel kullanılacaksa hiçbi anlamı yok yurtdışından almanın, telefon gibi kayıt ettirmek gerekiyor. Sadece kayıt parasına zaten buradan saat alınıyor ama hücreseli kullanmam olmadı derseniz alınır o zaman.

Hocam Selamlar;

Evet kayıt gerektiriyor.

Lakin şu şekilde bir açıklama yapayım yine de siz karar verin.

Telefondan bağımsız kullanacaksanız ayrı bir numara ile kayıtsız olmaz 4 ayda kapanır.

Yok eğer telefonumdaki sim ile kullanacaksanız durum şu şekilde.

Öncelikler telefona bağlı ise saat telefon üzerinden bağlantı kurar esim devreye girmez.

Yok eğer bağlı değilse daha önce bağlandığınız wifi ağına bağlı ise o ağ üzerinden bağlantı kurar, Yine esim devreye girmez.

Wifi ağıda yok ise o zaman sim devreye girer ve 4 ay döngüsü başlar.

Ne şekilde kullanacağınıza bağlı olarak kayıt ettirmenize de gerek kalmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susfafar -- 30 Ocak 2025; 13:15:30 >
  • susfafar S kullanıcısına yanıt

peki 4 ay döngüsü başladı ve 4 ay dolunca bir daha hiç kullanılamaz mı? yani bir kerelik mi yoksa sene başı yenilenir mi?

• Uzun zamandır faturalarıma dikkat etmiyordum. Aylık 49TL ödediğim Cellular hizmeti 69TL olmuş. Doymamışlar, Bu ücretten ayrıca "telsiz ruhsatname ücreti" adı altında 21.5TL , "telsiz kullanım ücretleri" adı altında 21.5TL olmak kaydıyla 42TL ek ücret geçirmişler (AYLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 30 Ocak 2025; 14:41:45 >
  • 
Sayfa: önceki 18481849185018511852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.