Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple Watch Ultra Full Kutu Aksesuar Cihaz - 21000₺ Satın Al 18 Eylül 2023 19:16 1 1 Apple Watch Ultra Full Kutu Aksesuar Cihaz - 21000₺ Yd ürünüdür cellular özelliği hiç açılmadı. 1 yıl Apple garantili. Cellular özelliğini belirttiğim gibi açmadım ancak Türkiye de çalışan modeldir. Alalı birkaç hafta oldu cihazda en ufak çizik hata yoktur. Kutu içeriği ve kendi orijinal kordonu mevcut olup kordonu hiç kullanılmamıştır. Ürün yanında koruyucu cam ve çerçeve koruyucu uygulanmış şekilde hediye edilecektir. Ayreten yanında birkaç kordon hediyemdir. Tercihim elden satış kargoyu ilk etapta düşünmüyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] STEAM DECK OLED 1TB ARIYORUM [ ALINIK ] 10980xe + asus rog serisi x299 anakart arıyorum [ALINIK] 32GB veya 64GB B DIE RAM SETİ Apple Watch Ultra Full Kutu Aksesuar Cihaz - 21000₺