|
Bildirim
Nedense içimde bir reklam hissi var...
|
Anlamadan dinlemeden reklam kokan hareketler falan diyorsunuz ya çok gülünç oluyorsunuz.
Aşırı stresten hayatımda ilk defa panik atak geçirdiğim zaman daha atak gelmeden önce kalp ritmim hızlandığı için "hareket etmemenize rağmen kalp ritminiz hızlandı" diye bildirimler göndermeye başladı saat. Direk acile gittim ne olduğunu anlamak için, zaten yolda atak geçirmeye başlamıştım. Acile vardığımda tansiyonum 21 16, ritim 208 idi. Saat olmasa panik atağı evde, tek başıma ve ne yapacağımı bilmeden geçirecektim. Alın bu da reklam(!)... |
Evet Reddit kullanıcısı kesin reklam yapmıştır. Bir kişinin hayatı kurtulmuş sizin derdinize bak.
|
Hocam bırak bunları. Hasta ruhlular gerçekten. Geçmiş olsun size. Giyilebilir teknolojiler bir çok konuda hayatımıza kolaylık sağlıyor.
Bunların derdi ise fenomen olmak, para kazanmak, yan gelip yatmak. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 7 Nisan 2019; 21:57:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 8 Nisan 2019; 12:16:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |