Şimdi Ara

Apple, yapay zeka destekli Siri'nin 2026'ya ertelendiğini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar imkanları var koyunlarına bakamıyorlar.

• İnnoveyşın, stabilite için biraz gecikecek galiba. Neyse Apple müridleri için önemli değil onlar ticari bir markaya biat edip Apple çöp bile çıkarsa yüksek fiyattan alabilirler. Fanboyluk bunu gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir fiyasko iOS 18’i Apple intelligence Aİ özellikleri dehşet olacak dediler siri zeka küpü olacak dediler olmadı siri daha da aptallaştı sürekli Web’e yönlendiriyor obje silme berbat writing tools diye birşey çıkardılar genel kullanıcıya hitap etmiyor 2026 ya kalacaktı madem bu işler iOS 19 iPhone 17 ile Aİ tanıtılacaktı rakip firmalar yapay zeka konusunda uçtu gitti Apple sanki Nokia dönemlerine benzemeye başladı ama batmaz bu koyunlar her ‘one more thing’ dendiğinde meee derse olacağı budur

• Yıl 2025 hala Iphone kullanan varmı? Apple telefonlarında rami 4 gb yapmış mıydı uzun süredir takip etmiyorumda.. Tasarımı da herhalde hala aynıdır diye düşünüyorum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nokia da uzun süre tıpkısının aynısını boyayıp sunuyor yeni teknolojileri getirmiyordu. Onun şanssızlığı Apple gibi bir ekosistem oluşturamayışı ve apple gibi yenilikçi ve güçlü bir rakibin çıkmasıydı. Maalesef Apple karşısında duracak hala bir firma çıkamadı, çıkıyor gibi olduydu ama maalesef ABD onların başını eziverdi!!!

Bakalım Tim ve ekibi art arda gelen fiyaskoların sonuncusu yapay zeka rezilliğinden ders alacaklar mı yoksa hala ekosistemlerine güvenip yatacaklar mı?

• şeytan diyor bazen bırak şu teknoloji özürlüsü iPhone’u, samsung’a geç ama sırf kamera yüzünden geçmiyorum benim gibi apple fanını bile bezdirdi artık

• apple intelligence zaten matah şeyler sunmuyor samsung’un yapay zekası yanında dandik birşey bir de utanmadan sadece 15 pro ve üstüne veriyor nereden tutsan elinde kalıyor. sırf ai için 15’ten 16 Pro’ya geçmiştim hiçbir şekilde değmezmiş yazık oldu o kadar paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 13 Mart 2025; 19:16:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.