Şimdi Ara

appledaki iade olayını sevdim gayet güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gün önce aldığım ipadi bugün değişim için akasyaya götürdüm. sorunsuz değiştirdiler. aslında önce iade ettim parayı geri aldım. sonra sıfır kapalı kutu aldım. sakat bakım görmüş kullanılmış cihaz verebilirler diye böyle yaptım saçma ama böylesi daha garanti gibime geldi:))
    kamerası karıncalı gösteriyordu . başka yerden alsak iade edene kadar birkaç yıl erken yaşlanırdık ))

• başka marka alsan 15 gün sonra iade yapmaya kalksan ülkede kriz olur :)

15 günde sıfırı 200 lira düşer mi bi cihazın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik bi formül üretmişsiniz hayırlı olsun diyelim tabi bu da apple kalitesi işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple her zaman öyle yapar tamir etmez. Kullanıcı hatasında dahi elinizdeki ürünü alıp indirim uyguluyor ve size yeni cihaz için fiyat teklifinde bulunuyor kabul ettiğinizde yenisini gönderiyor. Çünkü bir tabletin maliyeti 88$ tabi vergidir gümrüktür fiyat artıyor. İade alınan ürünler refurbished(yenilenmiş) olarak 3.4.5. Sınıf ülkelere gönderiliyor. Herşekilde kar ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 11 Ocak 2015; 22:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple dışında internet alışverişleri de böyle 14 gün içinde iade edebiliyorsun. Fiziksel mağazadan alınca nedense iadede zorluk çıkarıyorlar.
    Ben de hiç bir alışverişimi fiziki mağazadan yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 12 Ocak 2015; 0:30:31 >
  • Yapmayın arkadaşlar herkes sizin gibi düşünmüyor!

https://www.sikayetvar.com/apple-store
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Yapmayın arkadaşlar herkes sizin gibi düşünmüyor!

Samsung Bölümü'ne bakmanızı tavsiye ederim..

• Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

quote:

Sabah bakmaya başlasa akşama çıkamaz. :D
  • bende dün değişim yaptım sabah gittim mağazadaki biri 14:30 da gelin dedi . tamam dedik 13:30 gittim rastgele birine durumu anlattım sorun çıkarmadan hemen iade aldı .bende aynı şekilde önce iade ettim. sonra sıfır kapalı kutu aldım değişim yaptırmadım. değişim cihazlarını farklı verebilirler diye düşündüm
    mağaza çalışanları arasında farklılık olabliyor.
  • iyi günler arkadaşlar,

Bir sorum olacak size. Cuma akşamı Akasya Apple Store'dan iphone 6 için silikon kılıf aldım. Şu ana kadar kılıftan hiç memnun değilim. Bütün tozları kılıf üstünde topluyor. Randevu alamıyorum ve ürünü iade etmek istiyorum. Bu akşam gitsem iade alırlar mı? Bir de ürünün kutusunu atmış bulunmaktayım. Şimdiden teşekkürler.
  • Bükülen iPhone için kullanıcı hatası demeleri ilginç?! Zaten bu sorun, aliminyum kasaya geçtikten sonra olmaya başladı..
    Ne yani, telefonu çelik kutuda mı saklayıp kullanacak bu insanlar.. Sonuçta, aliminyum yumuşak bir maden, telefon on cebinde dururken, ayakkabını bile bağlarken telefonun eğilme riski var..

• quote:

Orijinalden alıntı: jedditeonur

iyi günler arkadaşlar,

Bir sorum olacak size. Cuma akşamı Akasya Apple Store'dan iphone 6 için silikon kılıf aldım. Şu ana kadar kılıftan hiç memnun değilim. Bütün tozları kılıf üstünde topluyor. Randevu alamıyorum ve ürünü iade etmek istiyorum. Bu akşam gitsem iade alırlar mı? Bir de ürünün kutusunu atmış bulunmaktayım. Şimdiden teşekkürler.

kutusunu atmasaydım kesin iade ederdin ama yinede bir sor belki alırlar. bana sorarsan kesin almazlar
  • quote:

quote:

Bir iphone 5 kullanıyorum apple ın kabul ettiği sorunlardan biri olan şarjın çabuk gitmesi sorunu var. Cihazımın ücretsiz pilinin değiştirme hakkım var. Ama sıra almak imkansız.

İki fanatiklik yapmayın ben samsun sorunsuz demedim. Bir sürü şikayetçi kişi var. Apple ın imajı bu mu.

En pahalı telefonu satıyorlar. En dayanıksız materyal kullanıyorlar. Şaka gibi portakal kabuğu gibi boyası dökülüyor. iphone 4s ten sonra resmen çin işine döndüler.

Gerçekçi olun gerçekçi samsungunda apple dan farkı yok yotaphone 2 alacağım.

Eğer bu firma en pahalı telefonu satıyorsa bükülmeyen soyulmayan camı kolayca kırılmayan telefon üretecek!

Kendi görüşüm tartışmaya girmem sizinki de sizindir.

• quote:

quote:

quote:

Bir iphone 5 kullanıyorum apple ın kabul ettiği sorunlardan biri olan şarjın çabuk gitmesi sorunu var. Cihazımın ücretsiz pilinin değiştirme hakkım var. Ama sıra almak imkansız.

İki fanatiklik yapmayın ben samsun sorunsuz demedim. Bir sürü şikayetçi kişi var. Apple ın imajı bu mu.

En pahalı telefonu satıyorlar. En dayanıksız materyal kullanıyorlar. Şaka gibi portakal kabuğu gibi boyası dökülüyor. iphone 4s ten sonra resmen çin işine döndüler.

Gerçekçi olun gerçekçi samsungunda apple dan farkı yok yotaphone 2 alacağım.

Eğer bu firma en pahalı telefonu satıyorsa bükülmeyen soyulmayan camı kolayca kırılmayan telefon üretecek!

Kendi görüşüm tartışmaya girmem sizinki de sizindir.

istanbuldamısınız akasyadan mı randevu istiyorsunuz

• Iki kere zorlu center'dan randevu aldım. Cokta zorluk çekmedim ranevu almakta ve guzel bir sekilde sorunumu giderdiler. Evet Haklısınız Parası veriliyorsa sonuna kadar hak edecek. Ben aldığım hizmetten de telefondan da memnunum. Tek şikayetiniz randevu alamamak olsun

• quote:

quote:

Samsung'un daha fazla şikayet alması Apple'ın şikayet almasını meşru mu kılıyor ne alaka anlamadım?
  • quote:

Boş boş konuşuyo iste kedi ciger misali bu da delete shıft deki adam6 sının ekranını kırıyor apple store götürüyor 280 tl ekran maliyetini alıp yeni ip6 veriyorlar dedi ve bunu tek yapan şirket apple dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

quote:

quote:

Samsung'un daha fazla şikayet alması Apple'ın şikayet almasını meşru mu kılıyor ne alaka anlamadım?

Tabi ki de hayır, eleştirilmesi gerek ki daha iyi olabilsin. Ben eleştirilmesin ya da mukemmel şirket demedim, sadece bir tavsiyede bulundum. İyi bir konuyu kötüleyen yorum yapan arkadasa istinaden

• Bence arkadaş kötülememiş,aslında bahsedilen kadar sorunsuz işlemediğini söylemek istemiş bence. Ama bu şekilde düşünmenize de sevindim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.