Şimdi Ara

Applock sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arifakinti, uygulamayi kaldirip tekrar yukledim. Ancak bahsettigin secenekler hic bir yerde karsima cikmadi. Sadece "yuklemeyi kaldir" ve "aç" secenekleri var. Caps aldim ama yukleyemiyorum mobil siteden simdi.
    Burak hangi launcherde app kilitleme ozelligi var? Ben smart launcher kullaniyorum, onda yok mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradar

arifakinti, uygulamayi kaldirip tekrar yukledim. Ancak bahsettigin secenekler hic bir yerde karsima cikmadi. Sadece "yuklemeyi kaldir" ve "aç" secenekleri var. Caps aldim ama yukleyemiyorum mobil siteden simdi.
    Burak hangi launcherde app kilitleme ozelligi var? Ben smart launcher kullaniyorum, onda yok mesela.

Mesela go launcherde var launcher her zaman aktif olduğu için app kilitlediğimizde herzaman oda aktif oluyor bide nexus launcherde vardı galiba ama çokda güzel değil o launcher

• Sagol burak.
    Arkadaslar ben herhangi bir task killer kullanmiyorum. Androidde baslatma yoneticisi nerde? Korunan uygulamalar disinda bir yer olmali telefon acilisinda otomatik baslatilacak uygulamalari belirlemek icin.

• dradar D kullanıcısına yanıt
    default olarak açık değil başlatma yöneticisi. P6 Kitkat rom konusuna bak orda nasıl açılacağı yazıyor..
  • Daha once bana o konunun linkini atmistin arifakinti. Ben de o konudaki tum mesajlari okudum. Oyle bir bilgi bulamadim. Eger hangi mesajda oldugunu biliyorsan beni yonlendirirsen sevinirim.

• Arkadaşlar applock güncelleme sonrasında resim kutusundaki resimlerimi bulamıyorum galeride ve dosya yöeticisinde de baktım bulamadım, nasıl bulacağım bu resimleri yardımcı olursanız sevinirim
  • aynı sorun bende de var gm disco 2 mini
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Ya bu bas belasindan kurtulamiyom yardim edin
    @dradar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var telefon bana ilk geldiğinde kitlenebiliyordu sonra güncellendi kitlendi biraz sonra calismadi clean master un kilit bölümünü kullaniyordum sonra cm locker i denedim olmadi applock yukledim olmadi ne yüklersen yukliyim kitlenmiyor ne yapicam bilmiyorum yardimci olur musunuz lütfen bu arada telefonumun modeli:Lenovo s90

• lg g3 telefon kullaniyorum onceden boyle bir sorun yokdu yazilim guncellemesinden sonra applock uygulamasiyla hicbir uygulamaya sifre koyamiyorum applockda kilitli gozukuyor ama uygulamaya girince direk sifresiz aciliyor yardimci olabilirmisiniz arkadaslar

• Ben de eskiden uygulama kilidini kullanabiliyordum ama ne olduysa son bir aydır kullanamıyorum.forumlara baktım yabancı forumları da araştırdım ama çözüm yok. Teknolojiden çok iyi anlayan birinin olması lazım. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabiliriz bilen var mı? Fabrika ayarlarına dönmek de çözüm olmadı.

• Aynı sorunu ben de yaşadım. Uzun denemeler sonunda çözdüm.
    Uygulamalar bölümüne giderek Applock uygulamasına tıklayın - en altlarda İzin Yöneticisi ne tıklayın. Ekrana gelen izinleri "kabul et" yapin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.