-AppNana size gösterilen teklifleri yaparak çoğu sitelerde geçerli ödüller kazanmanıza yarayacaktır.
Ne tür ödüller?
-Steam, Paypal ve Bitcoin sitelerinde kullanmanıza yarayacak ödüller.
Ödüllerin içerikleri neler?
-Steam için 20 ve 40 Dolarlık ödüller, Paypal için 1 Dolardan 100 Dolara kadar çıkabilen Paypal Cash ödülleri, 5, 10 ve 15 DOLAR değerinde Bitcoin kazanabilirsiniz. (Bu saydıklarım Türkiye için geçerli ödüllerdir. Eğer yurtdışında yaşıyorsanız, Amazon, iTunes, Playstation Store, XBOX Live, League of Legends gibi sitelerde ödüller kazanabilirsiniz.
Peki nasıl puan kazanabilirim?
-Puan toplamak için AppNana sizlere 7 tane teklif veren kategori sunuyor. O kategorilerin içindeki teklifleri yaparak kazanabilirsiniz. Ya da 15,000 puanı geçtiğinizde herkese ait bir kod vardır. Arkadaşlarınızın verdiği kodları girerek 2,500 puan kazanabilirsiniz. Hiç uğraşamam bunlarla diyorsanız günlük girişte 400 puan hediye edilmektedir öylede yapabilirsiniz. Karar sizin :) (Random Nanas kısmında değişen miktarda Nanas kazanabilirsiniz. 10-50-100 civarınca)
Peki arkadaşım benim kodumu girerse kazancım ne oluyor?
-AppNana'nın en sevdiğim yönlerinden biride budur bence. Siz arkadaşınızın kodunu girdiğinizde veya o sizin kodunuzu girdiğinde ikinizde eşit puan kazanıyorsunuz. Yani karşınızdaki kişi 2500 puan kazanırken sizde 2500 puan kazanıyorsunuz.
Peki ben teklifi yaptığım halde puan gelmez ise ne yapacağım?
-Her teklifin destek kısmı vardır. Oradan gerekçenizi ve iletişim bilgilerinizi girerek gönderiyorsunuz. En kısa zamanda mail adresinize neden gelmediğini anlatan e-posta gönderiyorlar.
Sorunuz olursa PM olarak direk yazabilirsiniz. Lütfen izin almadan alıntı yapmayın.
İndirmek için.
Uygulama bedavadır.
Benim kodum ise burada. :) h10833366
Bu arada bir konuya açıklık getireyim. 15.000 puanı aştıktan sonra sınırsız olarak kod giremiyorsunuz. 1 kod girdiğinizde hakkınız bitiyor ve tekrar kod girmeniz için sizin kodunuzu 5 kişinin girmesi gerekiyor. Bu böyle devam etmekte. İyi kazanmalar!