Şimdi Ara

AppNana Sınırsız Kod Yazma Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Appnana da çoğu kişi 5 kişiden sonra sınırsız kod girme hakkım olacak demiş . Ama benim orda okuduğum bilgi kısmında 5 kişiden sora '' you can input others invitation code once again '' yazıyor yani 1 kere daha girme hakkımız oluyor sadece doğrumudur ? Yoksa 5 kişiden sonra istedimiz kadar kod mu giriyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilatequila -- 29 Haziran 2014; 15:49:16 >

• 5 kişi senin kodunu girdikten sonra sen 1 kişinin kodunu girebiliyon.sonta tekrar 5 kişinin girmesi lazım.

Tahminimce aynı telefonda 75 hesap açsan kasabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

5 kişi senin kodunu girdikten sonra sen 1 kişinin kodunu girebiliyon.sonta tekrar 5 kişinin girmesi lazım.

Aynı telefonda bir sürü appnana hesabı acsak oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

5 kişi senin kodunu girdikten sonra sen 1 kişinin kodunu girebiliyon.sonta tekrar 5 kişinin girmesi lazım.

Aynı telefonda bir sürü appnana hesabı acsak oluyor mu

Aynı telefondan farklı hesap açılabiliyo.ama her hesapta kod girebilmen için puanını 15 bine tamamlıyacan.kim uğraşacak onla.

Aynı cihazla başka hesap açmamak için bi sistem varmı programda bilmiyom.belki hesabın bloke olur felan.

75 tane hesap lazımmı tam eminde değilim.belki 120 de olabilir.onu permütasyon veya fonksiyonla hesaplaman gerekiyor.

• Sildim gitti yok 16.3 in nana topluycamda 10 dolar kazanacam telefonun zaten anasını belledi çoluk çocuk işi
  • Arkaşadaşlar acil 15000 olmam lazım girermisiniz

t7756520
  • Acill f77495118
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci tS

Acill f77495118
    Evet arkadaşlar eğer benim kodumu girip benim yorumumu cevaplar kendi kodunuzu yazarsanız bende sizin kodlarınızı giricem her 2 saattte1 güncelliyorum appnanıza 5000 puan gelicek neden 5000 diye soruyosanız 2 hesabım var. kodları 2 sinede koyuyorum. Hadi bakalım kazanmaya başlayalım...c8426136
  • Bunlar google play gift kart olarak geciyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmerim

Bunlar google play gift kart olarak geciyomu
    t8624570 Nolur 2 kişi girsin ben hallederim gerisin
  • H8645829 buyrun beyler
  • Kodum n8338380 yardimlasalimmm arkadaslarrr
  • b8726625 ekleyin arkadaslar yardimlasalim
  • g6316767
  • SON 2 KİŞİ.. 

m9026944
  • m9020027 yaz kardeşim beraber kazanalim 2500
  • quote:

Orijinalden alıntı: appnan4

m9020027 yaz kardeşim beraber kazanalim 2500
    m9369670 15.000 im kodu girebilirsiniz
  • acil c9564449
  • Arkadaşlar daha önce yazmıştım yine yazıyorum. Vpn le diğer ülkelere bağlanarak çok yüksek puan toplayabilirsiniz. Kod yazma işleriyle uğraşmayın. open vpn connect ve easy open vpn programlarını kurun. diğer ülkelerin marketlerine erişim içinde market enabler uygulamasını kurun. Ondan sonrası kolay. Bol kazançlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

Arkadaşlar daha önce yazmıştım yine yazıyorum. Vpn le diğer ülkelere bağlanarak çok yüksek puan toplayabilirsiniz. Kod yazma işleriyle uğraşmayın. open vpn connect ve easy open vpn programlarını kurun. diğer ülkelerin marketlerine erişim içinde market enabler uygulamasını kurun. Ondan sonrası kolay. Bol kazançlar...
    beyler yazın t9553346
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.