Şimdi Ara

AppStore'da büyük kandırmaca!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple'in bu konuda yapabilecegi tek sey tek tek butun yorumlara begenme-begenmeme-sikayet etme fonksiyonunu koymasidir.

Kaldi ki bu yapilsa bile begenme begenmeme butonuna basacak olan da yine uygulamayi indiren sahislar oldugu icin degisen bir sey olmayacaktir, aksine programin iyi olmadigi ile ilgili yapilan yorumlari da begenmeme ve sikayet etme ile kaldirma durumu olabilir...

Aksi halde Apple'in yaklasik 1 milyon 200 bin uygulamanin hepsine yapilan yorumlari elinin altinda tutmasi gibi bir sey beklenemez. Bu sizin bizim Ussain Bolt gibi kosmamizi beklemek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Apple'in bu konuda yapabilecegi tek sey tek tek butun yorumlara begenme-begenmeme-sikayet etme fonksiyonunu koymasidir.

Kaldi ki bu yapilsa bile begenme begenmeme butonuna basacak olan da yine uygulamayi indiren sahislar oldugu icin degisen bir sey olmayacaktir, aksine programin iyi olmadigi ile ilgili yapilan yorumlari da begenmeme ve sikayet etme ile kaldirma durumu olabilir...

Aksi halde Apple'in yaklasik 1 milyon 200 bin uygulamanin hepsine yapilan yorumlari elinin altinda tutmasi gibi bir sey beklenemez. Bu sizin bizim Ussain Bolt gibi kosmamizi beklemek olur.

Eger yorumlara iTunes ile bakarsanız dediğiniz gibi yorumu yararlı bulma veya bulmama ve şikayet seçeneği var.
    Ama bu seçenekler cihazdan baktığınızda yok. Bu cihazada getirilse çok faydalı olur. Çünkü çoğu insan cihazdan bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyatanriverdi

quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

farklı hesaplarla girilen yorumlara apple'ın yapabileceği ne olabilir peki? mantıklı mı şimdi apple'dan çözüm beklemek?

üç kuruş için iadeyle falan uğraşmayın derim.

bundan sonra üç kuruşluk değeri bile olmayan uygulamaları edinmemekte dikkatli olun. yapmanız gereken budur.

özellikle bu gibi yurdum insanını kandırmaya yönelik tv cebinizde, radyo kulak arkanızda uygulamalarını indirmeyin.

Apple'dan çözüm beklemeyeceğ'mde kimden bekleyeceğim?
    Ben hata yaptım başkalarıda yapmasın bu konu gündemde olsun diye zaten bu foruma yazıyorum.

diyorum ki,

apple müneccim değil ki kim gerçek düşüncesiyle fikrini yazıp ona göre puan vermiş, kim vermemiş.

tamam işte siz de diyorsunuz zaten, "ben hata yaptım başkaları yapmasın" diyerek hatanın kendinizde, apple'da olmadığını belirttiniz.

farkındaysanız uygulama fake çıkmamış dediğinize göre, eksik veya beğenisi düşük çıkmış. bu durum, appstore öncesi gereken kontrollerden geçmemesi için uygun koşulları sağlamıyor.

eğer çok sinirlendiyseniz verdiğinizin karşılığını alamadığınız için, bir dahakine daha dikkatli olmakta fayda var diyorum ben de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziyatanriverdi

quote:

farklı hesaplarla girilen yorumlara apple'ın yapabileceği ne olabilir peki? mantıklı mı şimdi apple'dan çözüm beklemek?

üç kuruş için iadeyle falan uğraşmayın derim.

bundan sonra üç kuruşluk değeri bile olmayan uygulamaları edinmemekte dikkatli olun. yapmanız gereken budur.

özellikle bu gibi yurdum insanını kandırmaya yönelik tv cebinizde, radyo kulak arkanızda uygulamalarını indirmeyin.

Apple'dan çözüm beklemeyeceğ'mde kimden bekleyeceğim?
    Ben hata yaptım başkalarıda yapmasın bu konu gündemde olsun diye zaten bu foruma yazıyorum.

diyorum ki,

apple müneccim değil ki kim gerçek düşüncesiyle fikrini yazıp ona göre puan vermiş, kim vermemiş.

tamam işte siz de diyorsunuz zaten, "ben hata yaptım başkaları yapmasın" diyerek hatanın kendinizde, apple'da olmadığını belirttiniz.

farkındaysanız uygulama fake çıkmamış dediğinize göre, eksik veya beğenisi düşük çıkmış. bu durum, appstore öncesi gereken kontrollerden geçmemesi için uygun koşulları sağlamıyor.

eğer çok sinirlendiyseniz verdiğinizin karşılığını alamadığınız için, bir dahakine daha dikkatli olmakta fayda var diyorum ben de.

Ben Apple yorum sistemine güvenmek ile hata yaptım

Bakın size çok basit Apple in yapabileceği teknik bir şey söylüyorum
    Buradaki püf nokta belirli kullanıcıların hep aynı uygulamaya her gün yorum yazması.
    O halde mesela bir filtre koyabilirler: Bir kullanıcı bir uygulama için ard arda 30 yorum yazarsa alarm ver.

• tmmda burdaki insanlar cahil , serefsiz , 2 kurus icin herseyi yapan insan tipiyse Apple napsin bu olaya? yapabilecegi hicbirsey yok.. kusura bakma ama kurnaz olacaksin yapcak birsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

quote:

uygulamayı iade edip paranızı alın sonra uygulamayı şikayet edin yapabileceğimiz bunlar

Uygulamayı nasıl iade edebiliriz acaba ?

bu videoyu izlerseniz nasıl iade edildiği anlatılıyor

http://www.youtube.com/watch?v=cRb0PWgTewQ

Çok teşekkürler yardım için .

• quote:

quote:

quote:

quote:

uygulamayı iade edip paranızı alın sonra uygulamayı şikayet edin yapabileceğimiz bunlar

Uygulamayı nasıl iade edebiliriz acaba ?

bu videoyu izlerseniz nasıl iade edildiği anlatılıyor

http://www.youtube.com/watch?v=cRb0PWgTewQ

Çok teşekkürler yardım için .

önemli değil forumlar bunun için var

• Yapacak birşey yok sadece kurnaz olacaksın.Bir uygulamayı almadan önce youtube da aratırım nerdeyse bütün uygulamaların videosu var.Ama bizim milletimizde hakikaten çok enayi.Geçenlerde mortal kombat oyunu vardı.Herkes indirmiş sonra yorum yazmışlar.Dolandırıldık,indirmeyin diye.Yahu oyunun boyutuna baktım 2mb .Yani akıl var mantık 2mb oyundan ne beklenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.