Şimdi Ara

Appstore neden açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: knnolg

Apple store candır birde şu vergiler olmasa

Olmasa keşke varya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

Apple store gelince fiyatlar boyle olmaz diyenler vardi :)

iPhone 5 bu ülkede üstelik kurumsal firmalarda 3-5 bin tl leri gördü.
    Hatırladığım kadarıyla da çıktıktan 2-3 ay sonra "normal fiyatlarla" giriş yaptı Türkiye ye.

Apple Store olmasa kim bilir iPhone 6 kaça satılırdı.

Goldda 4.000 tl den satıldığını hatırlıyorum.... Sonra kademeli 3000'lere inmişti, 5sin fiyatlar belli olunca iyice düştü ben bimeksten 1950'ye aldım. 5s için 200 tl farka değer görmemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

Apple store gelince fiyatlar boyle olmaz diyenler vardi :)

iPhone 5 bu ülkede üstelik kurumsal firmalarda 3-5 bin tl leri gördü.
    Hatırladığım kadarıyla da çıktıktan 2-3 ay sonra "normal fiyatlarla" giriş yaptı Türkiye ye.

Apple Store olmasa kim bilir iPhone 6 kaça satılırdı.

3-5 çakal firmanın sattığı fiyatları mı baz alıyorsunuz Zaten iPhone 5 Türkiye'ye resmi olarak Aralık ayında giriş yaptı. Bu tarihten önce satılan bütün cihazlar paralel ithalattı. Ve bu çakal firmalar paralel ithalat olarak ülkeye az soktuğu için fahiş fiyatlardan satıyorlardı. Resmi olarak(Apple Premium Reseller'lar ve operatörler satışa başlayınca) geldiğinde normal fiyatları gördük. Bu her sene böyle oldu. 5S çıktığında ise ülkemizde Apple Store hala açık değildi. Hatta ilk olarak Online Store açıldığında 5S resmi olarak ülkemizde satışa çıkmıştı.

Ondan sonra çıkan 6 ve 6 Plus ise Apple'ın en çok önem verdiği ve dünya çapında gelişmiş büyük ülkelerden 1 hafta sonra bizim ülkemizde satışa çıktı ki bu çok büyük bir şey. Eğer yine resmi olarak satışa çıkması 2-3 ayı bulacak olsa, yine çakal firmalar paralel ithalat cihazlarını 3-5 Bin TL'ye satmaya çalışacaktı. Şuanda hala paralel ithalat cihazlarını Apple'ın resmi fiyatlarıncan çok az ucuza satmaya çalışıyorlar.

Ayrıca iPhone dışında baktığımızda bir çok cihazın(Mac,iMac,iPad,Macbook) Amerika'dan 1-2 hafta geç çıkıyor. Öteki türlü olsa 2-3 ay bekliyorduk aşağı yukarı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.