Şimdi Ara

Appstore ve Google Play'de 4 Temmuz indirimleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Önemli günler kapsamında yapımlarını indirimli olarak mobil oyuncuların beğenisine sunan geliştiriciler, bu kez de 4 Temmuz(ABD Bağımsızlık Günü) kapsamında indirime gitti.

Biz de, donanimhaber.com ailesi için indirimli yapımları bir araya getirerek kısa süreli bir indirim listesi oluşturduk. Android ve iOS platformları için hazırladığımız indirim listesi şu şekilde:

Appstore İndirimleri

Google Play İndirimleri

• Hep aynı oyunlar ve hep aynı indirimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Hep aynı oyunlar ve hep aynı indirimler.

Hangisi alinir hangisi alinmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vice city indirime gireydi iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Hep aynı oyunlar ve hep aynı indirimler.

Batman arkham city güzel bir oyun.

• Ez pdf clear var 0.88 dolar. 8.8 dolardan indi. Kaçırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykorogluHep aynı oyunlar ve hep aynı indirimler.

S3 kullanıcısıyım ama Android oyunlarından zerre zevk almıyorum. O yüzden Super Nintendo emulatöründen oyun oynuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batman, s4 le uyumlu degil. Android

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 3 Temmuz 2013; 22:29:19 >
  • Oyuna hic para vermedigim icin sorun yok coolapk sagolsun

• Gooooogle play adı yeter be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Ben de tam tersini söyleyebilirim. Tarzı "Infinity Blade"e çok benziyor. Benim sonsuz koşu oyunlarından sonra en sevmediğim diğer tarzlardan biri. Sürekli karşınıza bir adam geliyor, sağ vur sol vur vs.vs. 2 dakika oynayıp hemen silmiştim. En iyisi oyun almadan önce biraz araştırma yapmaktan geçer. Herkesin zevki farklı çünkü.

İndirim kısmına gelince genelde saçma sapan ya da istediği çıkışı yapamayan oyunlar giriyor. Çıkışından uzun zaman geçen oyunları saymıyorum onların indirimi Appstore'da standart zaten. Keşke biraz da uygulamalar girse. özellikle de TOP 50'dekiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pondera -- 4 Temmuz 2013; 11:08:38 >
  • Fifa13,Gangster Vegas, Vice City indirime girse anında alacağım. Bu oyunlar pek güzele benzemiyor.

• Scribblenauts 1:1 eğlenceliktir öneririm :D Free Playde çok yaratıcı şeyler yapılabiliyor.

Batman ACL'yi Batman hayranlarından ziyade bütün DC fanlarına öneririm.

• bakalım 29 ekimde indirime gidecekler mi, abd nin bağımsızlık gününde ucuz almaktansa başka gün pahalı almayı tercih ederim şahsen, pek uygulamaya para ayıran biri değilim ama 29 ekimde indirim yapsa alırım mesela sırf bu yüzden bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Pondera

quote:

Ben de tam tersini söyleyebilirim. Tarzı "Infinity Blade"e çok benziyor. Benim sonsuz koşu oyunlarından sonra en sevmediğim diğer tarzlardan biri. Sürekli karşınıza bir adam geliyor, sağ vur sol vur vs.vs. 2 dakika oynayıp hemen silmiştim. En iyisi oyun almadan önce biraz araştırma yapmaktan geçer. Herkesin zevki farklı çünkü.

İndirim kısmına gelince genelde saçma sapan ya da istediği çıkışı yapamayan oyunlar giriyor. Çıkışından uzun zaman geçen oyunları saymıyorum onların indirimi Appstore'da standart zaten. Keşke biraz da uygulamalar girse. özellikle de TOP 50'dekiler...

kesinlikle sana katiliyorum oyunu sabah satin almistim ancak yukleyebildim berbat bence aynen infinity blade gibi infininty blade serisini de satin almistim ama hic oynadim buda oyle olcak sanirim ipad de bile sarmadi beni dusun yani

• Lego Harry Potter öneriyor musunuz 1-4 ve 5-7 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pondera

quote:

Tabiki kişiden kişiye göre zevkler değişir.İnfinity Blade'nin serilerini seven biri olarak benim hoşuma gitti.

Ama siz İnfinity'ide sevmiyorum dediğinize göre kurguları benzer olan bu oyunuda sevmemeniz doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Oyuna hic para vermedigim icin sorun yok coolapk sagolsun

Nasıl güveniyorsun apk'lara :)
  • Guveniyorum 1 yildir kullaniyom sorunsuz her guncelleme var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.