Şimdi Ara

aptX desteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda Sennheiser Momentum True Wireless modelini almayı düşünüyorum telefonum ile kullanmak için. Bu kulaklıkta mevcut olan aptX desteği pratikte fark edilir oluyor mu acaba? Sanırım aptX destekli de bir telefon gerekiyor, benim mevcut telefonum Bluetooth 4.2 destekli bir telefon olduğu için zaten BT5'e geçmek amacıyla da yenilemek istiyordum, almak istediğim telefonlardan birinde aptX HD ve aptX Adaptive destekli iken diğerinde bu destek yok. Şimdi kulaklıkta da olan bu özellik sayesinde bu tip bir TWS kulaklıkta Spotify'dan yüksek kaliteli müzik dinlerken (Tidal hifi üyeliğini de merak ediyorum ama bugüne kadar bendeki cihazlarla fark yaratacağına inanmadığım için denemedim) anlaşılır bir fark olacaksa telefon seçimimi ona göre yapmak istiyorum. Ayrıca Sennheiser'ın sitesine bu kulaklık için aptX®, aptX® LL, AAC, SBC codeclerini destekler yazıyor, aptX HD ve aptX Adaptive de bunların içinde midir bilenler aydınlatabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulucu -- 4 Haziran 2020; 1:5:41 >

• Merhaba kardeşim. Konuyu geç gördüm ama umarım yorumum hala işine yarar. Bir Sennheiser MTW kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim. Bu kulaklık sadece aptx (aptx LL) aac ve sbc destekliyor. Atpx HD desteklemiyor maalesef. BT5 olan bir cihaza geçersen harika olur tabiki. Ben 4.2 versiyonlu bir telefonda da denedim sesi çok düşük çıktı. Kendi telefonumda BT5 o yüzden hakkını veriyor. Bu arada tidal ve ya spotify farketmez. Çünkü aptx kodekin maksimum kbps değeri 352 dir. Sen 1000kbps değerinde bir dosya dinlesen bile o kulaklığa 352kbps olarak aktarılacak. Tabii ki bazı kayıpsız ses formatları, Flac, Alac gibi dosyalar telefondan dinlediğinde bir tık daha verimli, daha kaliteli olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macos Mikrofon Ses Seviyesi Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.