Bildirim
Aquaman gişedeki yolculuğuna hızlı başladı (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O kadarını bilemiyorum henüz daha gitme imkanı bulamadım. Giden arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur. Umarım 3D IMAX'tir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek neden bu olamaz.quote:
Orijinalden alıntı: sendemail
popüler filmleri 3d yapmalarının sebebi , korsan çekimi önlemek...
adam gopro ile filme giriyor sonra cd ye bas para kazan ,...3d olunca yemiyor kamera
Ücret konusunda ise diğer seyirciden gelen kazançlardan oluyor,üstelik artık çoğu yerde gözlük parası da kalktı. -
IMAX standarttır. Türkiyedeki diğer salonlardan farklı olmaz. -
-
Hocam Adana'daki 3d Imax. Fantastik Canavarlar'ı 3d Imax izlemiştim.quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
Eylül ayında açıldı Real M1'e. Ama 2D IMAX var sadece. 3d filmlerde yok. Bir de Gold Class'ta geldi. Daha gitmedim ama IMAX'e film yoktu bir de 3d olmaması can sıkıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne para kazanıyorlar şu tarz filmlerle -
adam izlemmeiş filme çamur atıyor marvelcı bebe -
Bence Korsanla alakasi YOK. Amerika'da IMAX 2D secenegi bile var. Ingiltere,Almanya,Norvec,Fransa gibi ulkelerde de 3D nin yaninda 2D senecegide var.quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
tek neden bu olamaz.
Ücret konusunda ise diğer seyirciden gelen kazançlardan oluyor,üstelik artık çoğu yerde gözlük parası da kalktı.
Alıntıları Göster
YANI SANA SECME HAKKI VERIYORLAR ISTER 3D IZLE ISTER 2D..
Turkiye gibi ulkelerde sana zorla 3D dayatiyorlar Daha cok para icin.
Genel olarak filmlerin 3D cikmasi bilet fiyatlarindan daha cok para kazanmak icin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X