Şimdi Ara

Aquarium mod tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamı modlamayı düşünüyorum ve yan kapak tasarımı olarak akvaryum fikri geldi aklıma :).. Plexiglass çift olcak arası boş gelecek şekilde fakat arada fanlarda olacak arka kısımda 2 adet fan ve kenarları plexi nin ikinci katını eklenmeden tekrar plexi ile kapatılacak ki su zarar vermsin bu plexi araları çok iyi yapıştırılacak ve şeffaf macun çekilicek plexinin içinde balıklar olucak suyun içinde arkadan da neon takviyeleri ile hoş durur die düşünüyorum:)... tabiki çift plexi olucağı için kasa da genişlicek ki kasa içinde hava dolanımı rahat olsun... Bu aklıma gelen tak bir fikir daha bir çok fikir var SİZ NE DERSİNİZ ?...

• Oraya ne kadar büyük bir alan ayırabilirsinki? Balıklar için motordu ısıtıcıydı bunları nasıl yerleştireceksin? Nasıl besleyeceksin balık bitki vs olacagı için sürekli pislenecek nasıl temizleyeceksin gibi uzaaar gider en iyisi sen bu işten vazgeç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Oraya ne kadar büyük bir alan ayırabilirsinki? Balıklar için motordu ısıtıcıydı bunları nasıl yerleştireceksin? Nasıl besleyeceksin balık bitki vs olacagı için sürekli pislenecek nasıl temizleyeceksin gibi uzaaar gider en iyisi sen bu işten vazgeç

kirli suda dahi yaşayan balıklar var şuan cinsi aklıma gelmio ama akvaryumcular da görmüşsündür kavanozun içinde falan yaşıo.. Yani motor,ot,bitki, vs gerek yok:) sadece balık ve plexinin dibin de biraz renkli akvaryum taşı kaıl taşının ufakları minik minik

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy_Rider

quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Oraya ne kadar büyük bir alan ayırabilirsinki? Balıklar için motordu ısıtıcıydı bunları nasıl yerleştireceksin? Nasıl besleyeceksin balık bitki vs olacagı için sürekli pislenecek nasıl temizleyeceksin gibi uzaaar gider en iyisi sen bu işten vazgeç

kirli suda dahi yaşayan balıklar var şuan cinsi aklıma gelmio ama akvaryumcular da görmüşsündür kavanozun içinde falan yaşıo.. Yani motor,ot,bitki, vs gerek yok:) sadece balık ve plexinin dibin de biraz renkli akvaryum taşı kaıl taşının ufakları minik minik

Kirli olduktan sonra pis durduktan sonra ne anlamı var amaç güzelleştirmek değilmi?

• gerekirse suyu boşaltıp tekrar doldurcam yer açarım ama gerekmez :)
  • ya suyu koyduğun yer patlar ver harddiske su kaçarsa veya pc çalışırken önemli bileşenlere su kaçarsa
  • Zor bir çalışma, bu kadar kasmaya gerek yok bence :) Daha basit düşünün ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede çok gereksiz ayrıca üstünü açman gerek hava girsin diye oda yok dökülür falan filan hoş bir görüntü oluşaiblir ama gereksiz
  • en güzeli ince bi duvar oluşturup içine neon balığı su ve en üstede neon ışık koymandır. daha fazla aksesuar abartı ve sorunlu olur.
  • eğer orada bir akvaryum olursa içine süs balığı olmaz ve bilgisayarı her açtığınızda su ısınacak ve balıklar haşlama olacaktır emin olun benim akvaryumum 100 l ve emin olun o balıklar haşlanacak ve balıklara eziyet çektirecektir (bu hobiye başladım başlayaı 5-6 ay olmasına rağmen çok değerli bilgiler öğrendim ) ki bunların içinde pc nin yanında akvaryum olmiyacağıda (mağlesef 60 lt akvaryumda 5 adet balık vasat oluyordu son anda fark ettim ama balıkların 1 tanesi kurtuldu :()
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.