Şimdi Ara

Aquarium Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pcmi Aquarium Pc Yapmak İstiorum :) Bunun İçin Önericeinis HerHangi bi Mineral Oil Markası Falan VArmı Yoksa İstediim Herhangi Birini (Örnein En Ucuzu:P) Alabilirmiim

• Bari artık bu tek konu üstünde toplansın Birileri Artık su Aquarium pc Davasında Malzemeleri linkleriyle versin ortak birleşip yapalım Türkiyede ilk olsun
  • Yapalım :)
  • türkiyede daha önce yapıldı
  • Ozaman ikincisi olsun maksat muhabbet olsun
  • :) Varmı Mineral Oil Alabiliceim Biyer Yada Heryerde Bulabiliceim Bi Marka
  • Ben şahsen bulamadım ama şöle bir durum var Yağ bir organik madde olduğu için elektrik akımını iletmez. İletken değildir bu yüzden Herhangi bir yağ olurmu diye düşünüorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Studio one pluginler
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Resim:Motor_oil.jpg Buyrun Türkiye standartları içinde kullana biliceğimiz Yağlar .
  • Bakın Ben Size Sayıım Hangi Yağları Kullana Biliceimizi Yudum Çiçek Yağı ;) Ondan Sonra Fındık Yağı Luna yağı(katı olan olmas :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottopsy -- 3 Şubat 2008; 22:00:36 >
  • quote:

Bakın Ben Size Sayıım Hangi Yağları Kullana Biliceimizi Yudum Çiçek Yağı ;) Ondan Sonra Fındık Yağı Luna yağı(katı olan olmas :))

Yani kendi açtığı konuyla dalga geçende bi sen varsın.Tebrikler.
    Sen kendine yağ buldun bide önermesi kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 4 Şubat 2008; 1:47:57 >
  • wala bencede kendi açtığı konuyla dalga geçen pek kişi yokdur heralde
  • zeytinyağ kullanalım bence :D
  • :D :D Bekliorum Cevaplarınısı
  • millet zeytinyağı pahalı olmazmı yazık günah

adam oyun oynarken bandırıp ekmeğini yer onu
  • sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayız bi ekmek al sabah kahvaltını zeytinyağıyla doldurduğun kasanla yap hafif baharat atcan bide beyaz penir şöyle çıtır ekmek yemede yanında yat (sıkıyosa)
  • Naabcam ben Yhaa Kilo Vermeye Çalışırken Bana Yapılırmı Bu
  • bandıra bandıra yiycen bi de spor yapcan
  • Hala Aradıımı Bulamadım Böyle Bol Limonlu Bişi Arıom :P
  • dolduracan yağı koyacan bi tane avaryum havalandırma motoru o havalandırma şeyinden 2 tane koyarsın sıvıyı soğutur o havalandırma şeyi (hava çektiği boruyu da camdan dışarı atarsın)bi tana anakart tablası bir tane aq varyum tamam işte daha önce yapamadım sadece fikirdir evde denemeyinD:D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.