Aramakas attırcaksan iyi bir yere git çünkü ara makas doğru kullanılmayınca saçlar çok kötü oluyor uçları hep kırılıyor.
Dün makkaya gittim küt kesti ara makas attı saçlar daha güçlü oldu
Bilen kişi kesince iyi oluyor zaten. Ben 5-6 ay önce mahalle berberinde ara makas attırmıştım üst tarafa adam köklerine kadar her yere vurdu makası saçlar mahvoldu kalıp gibi oldu uçları çok kırıldı. İyi bir berbere gittim 2 ayda anca temizledi saçı.
İyi bir yer bulduk mu oraya gitmek lazım hep, çok kuaför mağduru oldum.1 senedir kuaförler yüzünden neler çektim
Aynen, benimde sürekli kestirdiğim kişi işten ayrılmış gayet iyi kesiyordu. 3 gün önce mahalledeki berbere gittim adama fotoğrafı gösterdim aynısını yapacam dedi kısacık saçma sapan birşey yaptı, fön bile çekemedi saça hiçbirşeyden anladıkları yok
Saç uzasın kızılayda sağlam bir kuaför arıyacağım bakalım. İş berber de bitiyor, saç şekillerini, kesimlerini vs bilmeyince olmuyor.
Bence kaliteli kesim erkeğin imajını da etkiliyor
Saç tipi baya etkiliyor bencede. Kızlar da dikkat ediyor erkekte saça
Aynen ve de saç uzun olsun kesim de iyi olursa bir süre sonra kızların ilgisinden sıkılıyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme