Şimdi Ara

ARABA ALACAĞIM ACİLEN HYUNDAİ DEN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30 milyara hyundai tavsiye etmiyorum o paraya yazık hyundai alınmaz kanımca.

Vectra bak civic bak ikinci el sorman hata bize :)
  • işte sizde almanların tuzağına düşme egilimli arkadaşlarımızdan birisiniz.
    opel vw gibi alman markalarının araçlarını 30 bin ytl ye bile alabilmek mümkün!
    neden bu firmalar araçlarını bu fiyatlara bile verip müşteri çekmek derdindeler.şu anda transporter araçları 33-49 bin ytl ye satılıyor normal fiyatı bunlar değil.en az 70-80 bin ytl.
    uyanıklar arabayı ucuz satıp serviste yedek parçada onu çıkartıyorlar.
    ama hyundaı 30 bin ytl araba satıyor fakat servis işçilik ve yedek parçaları ucuz ekonomik.
    tabi yakıtlarıda.

quote:

Orjinalden alıntı: YgTBgC

30 milyara hyundai tavsiye etmiyorum o paraya yazık hyundai alınmaz kanımca.

• elantranın uretimi bitmedi yeni kasasi yapıldı...ondan yok.bende elantra var siyah 39500kmde gayet sorunsuz..21 falan edior.unutmadan 2005 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 5 Eylül 2007; 10:18:44 >
  • üretimi bitti derken türkiyeye bundan sonra elantra diye bir otomobil gelmeyecek anlamında.yoksa dediğin gibi yeni kasası yapıldı hemde dizel motorlu.ama onun yerini i30 la doldurdular.fakat gelseydi iyi satılırdı.
    bende biliyorum elantra 1,6 gls ler çok güzel ve sorunsuz bir araç.eğer yakıtıda iyi ise ideal bir araç.ki 22-23 ykr yaktığı söyleniyor buda iyi bir rakam.
    benzinli arabaya gücün yetiyorsa (yakıt bakımından)bineceksin.çünkü benzinl araba sorunsuz,bakımları çokçok ucuz arabalardır.ör:elantra bakım masrafı diğer benzinli aarabalara göre dahada ucuz çünkü hyundaının yedek parçaları ucuz....

gelseydi eğer bu model gelcekti;gelmeyince 1,6 crdi 115 bg lik motoru i30 a koyup onu getirdiler.

ARABA ALACAĞIM ACİLEN HYUNDAİ DEN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

işte sizde almanların tuzağına düşme egilimli arkadaşlarımızdan birisiniz.
    neden bu firmalar araçlarını bu fiyatlara bile verip müşteri çekmek derdindeler.şu anda transporter araçları 33-49 bin ytl ye satılıyor normal fiyatı bunlar değil.en az 70-80 bin ytl.
    ama hyundaı 30 bin ytl araba satıyor fakat servis işçilik ve yedek parçaları ucuz ekonomik.
    tabi yakıtlarıda.

quote:

Bizde Getz'ten önce 97 Model Astra vardı fulldu herşey vardı sunroofla abs dışında. 190.000e gelmişti arabada hala tık yoktu kapının kapanışı bile farklı ses veriyo insana ben admire'dan inip ona binince sanki 2.0 arabaya binmiş gibi oluyorum gaza tepkisi biraz geç oluyo motorun ama bana mısın demiyodu. Bize hiç sorun çıkartmadı sadece bi kaza yaptık ön kaput radyatör far gibi bi kaç şey değişti 12milyarlık kaskodan alındı hyundai almadan önce bi getz görmüştük çok güzeldi fulldu bunların dedi tampon fiyatı 300 milyonsa accent'inki 150 milyondur dedi firma başka yerlerden alıyomuş malzemeleri tabi sonuçta bunu söyleyen de bana aracı satmak için uğraşan birisiydi.

Bi hyundai'a binmek vaaar...Bi de opel'e (2 arabamın da hyundai olmasına rağmen bunu söylüyorum)

Saygılar.

• ya şimdi ben yeni alırken demek istedim.benim yiğenimdede 94 astra 1,6 vardı 250,000 km de geçen gün sattı.araba o yaş ve km sine rağmen motoru v.s çok güzeldi.fakat bi arka stopu kırıldı değiştirmeye gitti 94 model olduğu halde 200 ytl idi.ve değiştiremedi öyle sattı.fakat ssağlam araba.

ama inan şu anda opel veya vw ikiside türkiyeye 2, 3, kalite araç gönderiyor.şu an ki aldığın opel astra arabasıyla senin eski opleinin arasında dağlar kadar kalite farkı var.yeniler çabuk dağılan cinsten.

ama hyundaı öyle değil.dışarda neyse türkiyedede o kalitede.
    peki niye opel türkiyeye 2, kalite araç gönderiyor?fiyatı düşürmek ve daha öncede dediğim gibi müşteri çekmek amaçlı.
    bazı insanlarımızda fiyatı iyi hyundaı veya honda alacağıma opel alırım deyip onların tuzağına düşüyorlar.ama aldıkları araba eskisi kadar sağlam değil ve opel onlara serviste yedek parçada güzel kazıklar atarak ucuz sattığı aracın parasını çıkartıyor.müşterininde eskisi kadar sağlam olmayan,ucuz diye aldığı aracının servis vasıtasıyla normal fiyata geldiği bir aracı olmuş oluyor.

sonuç bu:)

www.şikayetvar.com adresine gir.birinci şikayet konusu opel markası ve içerisinde 2003 ten sonraki opellerden şikayetler var.eskilerden hiç yok denilecek kadar az.niye?işte yukarda anlattım eskisi kadar sağlam araç göndermediğinden.vw dede aynı şey.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

işte sizde almanların tuzağına düşme egilimli arkadaşlarımızdan birisiniz.
    tabi yakıtlarıda.

quote:

Bizde Getz'ten önce 97 Model Astra vardı fulldu herşey vardı sunroofla abs dışında. 190.000e gelmişti arabada hala tık yoktu kapının kapanışı bile farklı ses veriyo insana ben admire'dan inip ona binince sanki 2.0 arabaya binmiş gibi oluyorum gaza tepkisi biraz geç oluyo motorun ama bana mısın demiyodu. Bize hiç sorun çıkartmadı sadece bi kaza yaptık ön kaput radyatör far gibi bi kaç şey değişti 12milyarlık kaskodan alındı hyundai almadan önce bi getz görmüştük çok güzeldi fulldu bunların dedi tampon fiyatı 300 milyonsa accent'inki 150 milyondur dedi firma başka yerlerden alıyomuş malzemeleri tabi sonuçta bunu söyleyen de bana aracı satmak için uğraşan birisiydi.

Bi hyundai'a binmek vaaar...Bi de opel'e (2 arabamın da hyundai olmasına rağmen bunu söylüyorum)

Saygılar.

• quote:

bence çok yanlış düşünüyon biliyormusunki i30 başlangıç fiyatı 32 yada 33ten başlıyor bence sende fikrini değiştir arkadaşım
  • ?
    30 milyara alınmaz diyen arkadaşımız 32-33 bine de alınmaz demezmi?biraz daha aç final fantasy anlamayamadım
    32-33 aslında o araba için iyi bir fiyat çünkü aynı grupta yer alan diğer marka araçlar ın başlangıç fiyatları bile 40 ı geçkin oluyor.belkide bunu demek istedimişsindir final fantasy

neyse hadi iyi geceler
  • elantra m 210 kurus gıbı bısı yakıor dogru..
  • eralar sorunsuz hızlı ve ekonomik dayı oğlu takside kullaniyo 250bin km de araç maşallah tık yok
  • 29.400'e mis gibi hyundai matrix CRDİ 110bg aldım(team ABS),arka görünüşü hoşuna gitmeyebilir ama bir bayide görüp incelemeni tavsiye ederim inanılmaz rahat ve ekonomik bir aile arabası...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 17,000 YTL bütçeye sahibim ve 0 km. araç almayı düşünüyorum. Kafamda birkaç model var, bunlardan biri de Getz... Görünümüyle beni cezbeden bu aracın diğer hususlarda nasıl olduğuna dair bir fikrim yok maalesef... Aradıklarım ise:

- Çift hava yastığı
    - Tasarruflu olmalı
    - Klima
    - ABS
    - Sessiz, güvenli...
    - Manuel vites
    - Motor hacmi düşük olanından istiyorum
    - Yedek parça-servis vb. konularda üzmeyecek kadar hesaplı olmalı

Normal hızlarda kullanmayı severim, aile arabası olarak arzu ediyorum... Kredi olanaklarını da hesaba katarsak, fazla uçmamak kaydı ile bahsettiğim bu özelliklere sahip olan, benzinli-dizel fark etmeyecek bir Getz öneriniz olursa inanın çok memnun olurum... Kullanıcılardan bunları duymak özellikle çok faydalı olduğu için bunları sordum... Şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: raymondturkey

Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 17,000 YTL bütçeye sahibim ve 0 km. araç almayı düşünüyorum. Kafamda birkaç model var, bunlardan biri de Getz... Görünümüyle beni cezbeden bu aracın diğer hususlarda nasıl olduğuna dair bir fikrim yok maalesef... Aradıklarım ise:

- Çift hava yastığı
    - Tasarruflu olmalı
    - Klima
    - ABS
    - Sessiz, güvenli...
    - Manuel vites

Normal hızlarda kullanmayı severim, aile arabası olarak arzu ediyorum... Kredi olanaklarını da hesaba katarsak, fazla uçmamak kaydı ile bahsettiğim bu özelliklere sahip olan, benzinli-dizel fark etmeyecek bir Getz öneriniz olursa inanın çok memnun olurum... Kullanıcılardan bunları duymak özellikle çok faydalı olduğu için bunları sordum... Şimdiden teşekkür ederim...

abi 17 milyara o km getz bulamazsın ama ikinci elini bilmiyorum
    eger accent admira düşünürsen
    daha geçen pazarda baktım 1,6 motor full 38000km de tertemiz araba 16500 ytl istemişti

• quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Çift hava yastığı
    - Tasarruflu olmalı
    - Klima
    - ABS
    - Sessiz, güvenli...
    - Manuel vites

daha geçen pazarda baktım 1,6 motor full 38000km de tertemiz araba 16500 ytl istemişti

Değerli arkadaşım, teşekkür ederim ilgine... Fakat ben 0 km. için kalan miktarı "kredi" olarak kullanacağımdan da söz etmiştim... Bu durumda tavsiye edebileceğin bir model var mı ?

• valla hacam o zaman getz sin hayırlı olsun
    bildim kadarıyla 21000 ytl den başlıyo hyundai ninde 10000 ytlye 1 yıl 0 fazizle kredi verdigini biliyorum
    e seninde 17000 ytl paran en basitinden 11000 ytl verirsin geri kalanı 0 faizle ödersin
    bide vakit buldukça bu linki oku derim

http://forum.donanimhaber.com/m_3717171/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Çift hava yastığı
    - Tasarruflu olmalı
    - Klima
    - ABS
    - Sessiz, güvenli...
    - Manuel vites

Değerli arkadaşım, teşekkür ederim ilgine... Fakat ben 0 km. için kalan miktarı "kredi" olarak kullanacağımdan da söz etmiştim... Bu durumda tavsiye edebileceğin bir model var mı ?

PİYASA MALUM.BENCE FAZLA ZORLANMADAN TEMİZ UYGUN ADMİRE ALINABİLİNİR
    YENİ ARAÇLAR YOLDA,2.EL İYİCE DÜŞEBİLİR.YENİ KASA YENİ MODEL ARAÇ ALAMIYORSAN EĞER DİYORUM...DONANIMI ÇOK OLAN TEMİZ UCUZ BİR ARAÇ ALINABİLİNİR KANIMCA

• İlgi ve tavsiyenize çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun...
  • Hocam biraz daha butceni zorlama sansin varsa i30 baz donanimini al derim. Baz deyip gecme bircok muadilinin ust donanimlarina yakin bir donanim soz konusu. Git gor incele fiyati da makul gelirse oneririm.

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Çift hava yastığı
    - Tasarruflu olmalı
    - Klima
    - ABS
    - Sessiz, güvenli...
    - Manuel vites

• teşekkür ederim, mutlaka değerlendireceğim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.