Şimdi Ara

ARABA ALACAGIM BILGILERINIZDEN FAYDALANDIRISANIZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 model corolla hb 1.4TERRA. manuel 40 bin de kazasız ve tertemız fıyat ne deger sızce arkadaşım satıyor pazarlık yapamıyorum pıyasa hakkında bılgımde yok yardımcı olursanız sevınırım 24 ISITOYR ARKADASIM çok iyi gibi geldigi için kendınızorlayıp alacagım . onerırmısınız yok sa 20 bın cıvarı bır araba dusunuyorum bu toyotayı al dermısınız

• fiyat iyi ama benim bildiğim 1.4 benzinli hb terra yok dizel olabilirmi acaba yanlışda biliyor olabilirim ama benzinliyse bile fiyat iyi dediğiniz kadar temizse km side düşük hem tanıdıktan almak daha iyidir şimdiden hayırlı olsun
  • çok sağolun. bide km ye ne kadar yakıtıgı merak konusu bende normal 1.4 lerden fazla yaktıgı soylenıyor ama bılmıyorum
  • hocam arkadaşımda 2006 model 1.4 benzinli terra var araç sedan hb değil şehir içi normal kullanımda lpg de 200-250 kuruş arası yakıyor dedi uzun yolda 170 kuruş falan yakıyor dedi siz aldığınız kişiyede sorun tanıdık nede olsa neyse söyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattabb

2007 model corolla hb 1.4TERRA. manuel 40 bin de kazasız ve tertemız fıyat ne deger sızce arkadaşım satıyor pazarlık yapamıyorum pıyasa hakkında bılgımde yok yardımcı olursanız sevınırım 24 ISITOYR ARKADASIM çok iyi gibi geldigi için kendınızorlayıp alacagım . onerırmısınız yok sa 20 bın cıvarı bır araba dusunuyorum bu toyotayı al dermısınız

araba hakkında bir bilgin varsa kaçırma derim. temiz ve kazası yoksa bakımları güzgün yapıldıysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ARMADA -- 13 Mart 2011; 14:50:55 >
  • Toyotaya o kadar para vermeyin,

Jettaya bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.