Şimdi Ara

Araba Alacağım Tavsiyeleriniz ÖnemLİ ! Yardımcı OLurmusunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maverick74

fairway ve tempra yı tercih etmem bence broadway daha mantıklı

Arkadaşım Broadway ile Fairway arasında ne fark var sanki ? Sadece Fairway'in motoru 1600,birde tamponu gövde rengi bildiğim kadarıyla. Ve gövde rengi tampon daha güzel duruyor.
  • Arkadaşlar daha iyi bir tavsiye ya da aklımıza daha iyi yatan bir açıklama gelmediği sürece biz Broadway de karar kıldık. Şimdi internetten bulduğum şöyle bir araç için danışacağım ; 1994 model, 131000 km'de, Elektrikli Cam, Merkezi Kilit olan Astsubaydan satılık bir araç. Çok temiz yazmışlar ama gidip bakmak gerek.

Fiyat: 5900 YTL >>> Sizce alınabilir bir araç mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

quote:

Orjinalden alıntı: maverick74

fairway ve tempra yı tercih etmem bence broadway daha mantıklı

Arkadaşım Broadway ile Fairway arasında ne fark var sanki ? Sadece Fairway'in motoru 1600,birde tamponu gövde rengi bildiğim kadarıyla. Ve gövde rengi tampon daha güzel duruyor.

fairway de kullanılan 1600 cc lik motorun bazı olumsuz yönlerinden dolayı pek tutulmadığını ve 2 sene içinde üretimden kalktığını okumuştum bir oto test yazısında... o nedenle broadway daha uygun bir tercih.

• quote:

Orjinalden alıntı: aydin.selcuk

quote:

Arkadaşlar araç sigortası yaşa göre sanırım.

Eski araçlarda sigortalanabiliyormu ?
    Başka bir şehirden aracı alıp,getirip kendi şehrimizden yeni plaka almak kaç paraya mal oluyor?

Sağolun cvplar için !..

alış satış işlemlerinde kullanılan kasko değeri üzerinden aracını kaskolatabilrsin. ama bildiğim kadarıyla arac yıllandıkça, sigorta riskini artırıyorlar.

plaka masrafı ise 600 YTL civarı. aracın plakasının kayıtlı olduğu şehirde bir adres bulman yeterli olacaktır. plaka değiştirmen gerekmez.

R9 tavsiyemdir.

plaka değişim masrafı 600 ytl olamaz bu rakamda sanırım bir hata var.

• Bence Tempra al. Dizayn açısından bu saydıklarından hepsinden de iyi. Ayrıca çok da rahat bir araç. Kullanımı da güzeldir. Üç yıl kullandım, satarken çok üzülmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

Bence Tempra al. Dizayn açısından bu saydıklarından hepsinden de iyi. Ayrıca çok da rahat bir araç. Kullanımı da güzeldir. Üç yıl kullandım, satarken çok üzülmüştüm.

Bende dizayn ve konfor yönünden Tempra yı çok seven birisiyim. Ama Tempranın bazı olumsuz yönleri almamı engelliyor(ön takımın biraz hassas olup bozuk yollara gelmemesi, Dijital göstergenin sık sorun çıkarması vs... gibi). Sağlamlık bizim için önemli. Tabi masrafıda az olmalı. O yüzden Broadway'e yöneldik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

quote:

Orjinalden alıntı: aydin.selcuk

quote:

Arkadaşlar araç sigortası yaşa göre sanırım.

Eski araçlarda sigortalanabiliyormu ?
    Başka bir şehirden aracı alıp,getirip kendi şehrimizden yeni plaka almak kaç paraya mal oluyor?

Sağolun cvplar için !..

alış satış işlemlerinde kullanılan kasko değeri üzerinden aracını kaskolatabilrsin. ama bildiğim kadarıyla arac yıllandıkça, sigorta riskini artırıyorlar.

plaka masrafı ise 600 YTL civarı. aracın plakasının kayıtlı olduğu şehirde bir adres bulman yeterli olacaktır. plaka değiştirmen gerekmez.

R9 tavsiyemdir.

plaka değişim masrafı 600 ytl olamaz bu rakamda sanırım bir hata var.

Benm pek bilgim yok bu konuda ama arkadaş şehirden şehire plaka değişiminden bahsediyor. Doğrusu ne olmalıydı ? Az mı söylemiş sence , Çok mu ?

• Araba tavsiyesinde bulunduk,sıra plaka tavsiyesinde mi?
  • o buldugun brodway temiz ise al fiyatı ii çünkü 7ye kadar istiyorlar 93-94lere
  • devir masrafı
    175 civarı noter 185 sigorta 28 ruhsat için

ama plaka değişimi için ne kadar bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

Araba tavsiyesinde bulunduk,sıra plaka tavsiyesinde mi?

Hocam zoruna gittiyse dolaşma bu forumlarda. Burda adam gibi adamlar cevap yazıyo. Kimse cevap yazmak zorunda değil.Sadece birbirimizle bilgi paylaşımı için burdayız. Laf Olsun diye saçma sapan şeyler yazma !..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.