Şimdi Ara

araba alcam yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yuceozkan

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

rahatlık,konfor ve guven de golf derim.
    serilik ve az yakıtta honda civic.
    307 de cok kronık sorun yasandıgı için(bahsettınız model aralıgında) tavsiye etmem.
    corolla nın da yol tutusunu hiç begenmemiştim.kotu bir yol tutus,guvenlik dışı kalır bence.
    1.golf
    2.civic derim şahsen

bende senin gibi düşünmüştüm açıkçası ama golf sanki daha bi genç arabası gibi gözüküyo, yaşım da 22 oldugu için golf'te karar kılcam sanırım
    civic daha bi bayan arabası veya orta yaş arabası gibi geldi bana
    golf'ü araştırdım evet 8v motorları fazla yakıyo bulabilirsem 16v alırım ama bulamazsam da artık 8v ile idare etcez, yaksın napalım adam gibi arabaya bineriz en azından neyse teşekkürler yardımlar için 19.800e buldum bitane 2001model full sunrooflu otomatik vites falan baya temiz de kullanılmış 78.000km.'de onu alcam sanırım
    herkese teşekkürler

hem otomatik hem 8v hocam 400.000 altina indiremezsin büyük sehirde o arabayi

• 400 fazla oldu yaw gel biz onu 300 yapalım
    10-11 litre yaksa 300 eder daha fazla yakmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başar AKTEN -- 11 Nisan 2007; 12:05:39 >

• PEJO ALMADA NE ALIRSAN AL, PEJO HARİÇ DİĞERLERİ İYİ ARABALAR ZATEN.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

PEJO ALMADA NE ALIRSAN AL, PEJO HARİÇ DİĞERLERİ İYİ ARABALAR ZATEN.

Peugeot un nesi var yazarmısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

PEJO ALMADA NE ALIRSAN AL, PEJO HARİÇ DİĞERLERİ İYİ ARABALAR ZATEN.

Peugeot un nesi var yazarmısınız...

TABİKİ YAZARIM.

AŞAĞIDAKİ LİNKTE PEJO ANILARIMI YAZMIŞTIM 2-3 GÜN ÖNCE.

http://forum.donanimhaber.com/m_13334394/tm.htm

ORDAN AYRINTILI OLARAK OKUYABİLİRSİNİZ. ANCAK ORADA BİLE PEJO İLE İLGİLİ TÜM ŞİKAYETLERİMİ YAZAMADIM, YAZILI OLANLARIN DIŞINDA DAHA UFAK TEFEK BİR ÇOK ŞİKAYETİM OLDU PEJODAN. ANCAK HEPSİNİ YAZACAK ZAMANIM YOKTU O KADAR YAZABİLDİM. ZATEN HEPSİNİ YAZSAYDIM HERALDE KİMSE O KADAR UZUN BİR YAZIYI OKUMAZ VE KAPATIRDI.

YİNE AYNI SAYFADA PEJO KULLANICILARININ VEYA SAVUNUCULARININ ANLAMADIĞI, ANLAMAK İSTEMEDİĞİ BİR ŞEY VAR, PEJONUN SAHİBİ BENİM KAN DAVALIM DEĞİL, TOYOYANIN, MAZDANIN SAHİPLERİDE BENİM BABAMIN OĞLU DEĞİL. HER MAZDA SATILDIĞINDA PRİM FALANDA ALMIYORUM.

ZAMANINDA 15.000 YTL VERİP PEJO ALANDA BEN, 20.000 YTL VERİP TOYOTA ALANDA BEN, 11.000 YTL VERİP MAZDA ALANDA BEN. BUNUN DIŞINDA İLK ARABAM ŞAHİN, İKİNCİ ARABAM KARTAL, ÜÇÜNCÜ ARABAMDA PARTNERDİ.

ŞU ANDA ALDIĞIM TOYOTA 6. ARABAM. (KENDİ ÜSTÜME KAYITLI OLARAK, YOKSA ÇOK DAHA FAZLA ARACIM OLDU)

BU KADAR ARAÇ KULLANDIKTAN SONRA HİÇ BİRİNDEN Bİ ŞİKAYETİM YOKTA SADECE PEJO İÇİN SAYFALARCA ŞİKAYETİM VARSA BUNDAN ÇIKARILACAK ANLAMDA MALUMDUR YANİ. PEJONUN SAHİPLERİ BENİM DÜŞMANIM DEĞİLKİ YAAA... SADECE KULLANDIĞIM TÜM ARABALARIMLA OLAN İZLENİMLERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM. AMA NEDENSE BAZI ARKADAŞLAR BUNU ANLAMAK İSTEMİYOR BANA DÜŞMANCA DAVRANIYORLAR.

NİYE MAZDAYLA İLGİLİ SÜREKLİ İYİ ŞEYLER YAZIYORUM? MAZDANIN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ BENİM BABAMIN OĞLU DEĞİLKİ.
    BANA PEJO İLE İLGİLİ OLARAK SATAŞACAK ARKADAŞLARIN ŞAPKALARINI ÖNÜNE KOYUP BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMELERİNİ RİCA EDİYORUM. SONUÇTA BEN O PEJO YA 15 MİLYAR VERİP BÜYÜK BİR HEVESLE SATIN ALDIM VE 1 AY DOLMADAN SATTIM. BEN İSTERMİYDİM DURDUK YERE BİR AYDA 1.5 MİLYAR ZARAR ETMEK? İSTEMEZDİM ELBET. AMA ARAÇ BEKLENTİLERİMİN O KADAR ALTINDA KALDIKİ GÖZÜM HİÇ BİŞEYİ GÖRMEDİ VE SATTIM.

ÜSTELİK BU BENİM 2. PEJO MARKA ARACIMDI, 2003 YILINDADA PEJO PARTNERİM VARDI VE ONDANDA HİÇ MEMNUN DEĞİLDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 11 Nisan 2007; 15:40:48 >

• Bu şekilde yazmanız daha iyi oldu Şimdi gelelim konuya benimde babamın oğulları değil tabiki de. Her prugeot bir olmayacapı gibi sanırım sizin probleminiz aldığınız yerden kaynaklanmış olabilir gibi geliyor bana. Mesela ben 106 almayı düşünüyorum gele gelelim bana ne kadar da kötülesen 106 modelini iyi biliyorum o yüzden vazgeçmem. Yani bilmediğin arabayı almaktansa bildiğim Peugeot u almak bence daha iyi. Tabiki de arkadaşın listelemiş olduğu araçlardan 307 alınmaz ama bu Peugeot markasını kötülemek anlamına gelmez.

• SEVGİLİ @YARBAY

SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI AMA BAZILARIMIZIN ARTIK ŞU AT GÖZLİKLERİNİ ÇIKARMASI GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİM, SAKIN ÜSTÜNE ALINMA.

BİRİLERİ DİYORKİ "BU FORUMDA HERKES PEJOYA DÜŞMAN."
    BİRİLERİ DİYORKİ "SANA BU FORUMDA PEJO ALDIRMAZLAR ARKADAŞIM"
    BİRİLERİ DİYORKİ "NEDEN SÜREKLİ PEJOYU KÖTÜLÜYORSUNUZ"

ZATEN TÜRKİYEDE EN ÇOK SATILAN VE EN ÇOK BİLİNEN ARAÇLARIN BAŞINDA PEJO VE DİĞER FRANSIZ MARKALARI GELİYOR. E BU KADAR ÇOK KULLANICISI VE BİLENİ OLAN BİR ARABADAN HERKES ŞİKAYET EDİYORSA, HERKES İLLALLAH DİYORSA DAHA BİŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK.

ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ...

106 YI BİLEMİYCEM, HİÇ BİNMEDİM, AMA DİĞER PEJO MODELLERİNDEN ÖYLE BİR AĞZIM YANDIKİ DEĞİL 106 YA, 407 YE BİLE YANAŞMAM HAYATTA.

• Hayatım boyunca hiçbir otomobile kötü gözle bakmadım. Aslında buradaki yorumlar herkesin genel olarak kişisel görüntü anlayışından kaynaklanıyor. Yani adam hayatında arabaya binmemiş fakat gel gelelim şu süper bu olmaz 3 araba arasından şunu alırım diyor. Yani diyor ama neden dediğini bile bilmiyor, bişi söylerken yorum bile yapmıyor. Adam Polo alırım diyor ama NEDEN sorusuna cevabı güzel araç. Varmı böyle birşey. Biliyorsan konuş alim bilmiyorsan sus adam sansınlar diyorum ben bu kişilere. Bana şimdi gelip Peugeot yetkilileri alma demedikten sonra ben 106 ya binerim. Yani işin açıkçası herkes tutkunu olduğu otomobile yakın bakıyor bu yüzden her kafadan bir ses çıkması normal yani
  • Ben toyoyta corolla yı seçmeni öneririm.Sorun yaşamazsın geri kalanların hepsi sorunlu.
  • WALLA SENDE HAKLISIN @YARBAY

BU FORUMDA O KADAR ÇOK BİLMEDEN ATIP TUTAN, BOŞ KONUŞAN ADAM VARKİ ONLAR YÜZÜNDEN BİLDİĞİNİ SÖYLEYEN VE GERÇEKTEN BİLEN ADAMLARADA HEP GÜVENSİZ BAKIYORUZ.

BİLMEYENLER SUSSA BÖYLE OLMAZ AMA....
  • Zaten biraz zaman sonra kimin doğru kimin yalan konuştuğunu anlayabiliyorunuz. Bu yüzden yorumlarını okuduğum birkaç insan var gerisinin yazdıklarına sadece göz gezdiriyorum ve kendi yorumlarımı da olabildiğince herkes okusun diye yazıyorum ve bilmediğim konuda asla yorum yapmıyorum... Neyse iyi forumlar konu dağıldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.