Şimdi Ara

Araba Aldık Şimdi Ne Yapacağım =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Araba Aldık Şimdi Ne Yapacağım

önce bi yıkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Öncelikle araç hayırlı olsun , kazasız belasız.Bu arada TSI süper bir seçim olmuş.

• Jant + 35mm Yay
  • FK Siyah Zemin Angel Eye + 8000K Xenon
  • FK Ledli Stop Takımı
  • Bagaj Üstü kibar(!) bir Spoiler

• Bence 6000k yeterli ve daha güzel

Xenon olsunda ister 6000K ister 8000k olsun ama yeterki olsun

prejektör takalım

biri bana projektörü açıklayabilir mi acaba

Araba Aldık Şimdi Ne Yapacağım =)

tesüf ederim
    ya hoca açıklama yap yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: akc1111

quote:

Araba Aldık Şimdi Ne Yapacağım

önce bi yıkat

• 6000K iyi gibi Sanki Üstünde Ne wardır.. SAdece hoş gözükmesi için mi alıyorum ben bunu :)

Jant + 35mm Yay

FK Siyah Zemin Angel Eye + 6000K Xenon

FK Ledli Stop Takımı

Bagaj Üstü kibar(!) bir Spoiler Bunlar ne kadara mal olur acaba Bide Güzel bi tesisat düşünüyorum bakalım yawaşa yawaş hepsini hallederim ınşallah
  • Stoplarda Fk nın kilerdense Hella nın Stoplarını tavsiye ederim daha hoş duruyor.

Jant seçiminde 215/17/45 lastik ölçüleri ile 17 jant takman seni hem konfordan çok uzaklaştırmaz hemde yeteri kadar güzel bi görüntü sağlar. 35 mm yay konusunda çukurlara dikkat ediyorsan ve kasislere yavaş giriyorsan tak , yoksa taktığına çok pişman eder seni ...

Angel Eye parkları açıp gezdiğinde hoş bi görüntü sağlar tavsiye ederim ama angelların beyaz olsun sarı alma kesinlikle ve golf 5 ler için 3 gözlü farlar var onlardan sakın alma !

Yerinde olsam golf 5 GTİ orjinal tampou sipariş eder , sislere de xenon takar , genellikle sis ve angellarla dolaşırdım. Kesinlikle çok sportif ve güzel bi görünüm yakalıyosun bu şekilde ... Bu şekilde yaparsan GTİ jantları ilede güzel bi görüntü sağlarsın ... Fren Kaliperlerinide boyayıp Golf GTİ izlenimi verebilirsin ...

Kolay gelsin , yaptıgın her şeyden zevk alman dileği ile

• quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Bozma aracın güzelliğini,bazen böyle uğraşırken saça sapan ucubelere dönüştürüyorlar otomobilleri.

• Araç hayırlı olsun, doğru tercih, güle güle kullanın. Gökhan, 225/45-17'ymiş 205/55-16'nın karşılığı. Ben de 215 diyodum da, hesap cetvelleri var, inceleyebilirsin
  • Evet 225/45/17 , zaten Golf GT'de de standart olarak 225/45/17 Jant-Lastik geliyor.

@questinor_dirk : Hocam saydığım işlemler nerden baksanız kaliteli jant vs. seçimi ile 3000 YTL'yi bulur herhalde
  • sat

şaka bi yana gülegüle kullan
  • bir koç kes
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.