Öncelikle araç hayırlı olsun , kazasız belasız.Bu arada TSI süper bir seçim olmuş.
Jant + 35mm Yay
FK Siyah Zemin Angel Eye + 8000K Xenon
FK Ledli Stop Takımı
Bagaj Üstü kibar(!) bir Spoiler
Bence 6000k yeterli ve daha güzel
Xenon olsunda ister 6000K ister 8000k olsun ama yeterki olsun
prejektör takalım
biri bana projektörü açıklayabilir mi acaba
tesüf ederim ya hoca açıklama yap yaw
quote:
Orjinalden alıntı: akc1111
quote:
Araba Aldık Şimdi Ne Yapacağım
önce bi yıkat
6000K iyi gibi Sanki Üstünde Ne wardır.. SAdece hoş gözükmesi için mi alıyorum ben bunu :)
Jant + 35mm Yay
FK Siyah Zemin Angel Eye + 6000K Xenon
FK Ledli Stop Takımı
Bagaj Üstü kibar(!) bir Spoiler Bunlar ne kadara mal olur acaba Bide Güzel bi tesisat düşünüyorum bakalım yawaşa yawaş hepsini hallederim ınşallah
Stoplarda Fk nın kilerdense Hella nın Stoplarını tavsiye ederim daha hoş duruyor.
Jant seçiminde 215/17/45 lastik ölçüleri ile 17 jant takman seni hem konfordan çok uzaklaştırmaz hemde yeteri kadar güzel bi görüntü sağlar. 35 mm yay konusunda çukurlara dikkat ediyorsan ve kasislere yavaş giriyorsan tak , yoksa taktığına çok pişman eder seni ...
Angel Eye parkları açıp gezdiğinde hoş bi görüntü sağlar tavsiye ederim ama angelların beyaz olsun sarı alma kesinlikle ve golf 5 ler için 3 gözlü farlar var onlardan sakın alma !
Yerinde olsam golf 5 GTİ orjinal tampou sipariş eder , sislere de xenon takar , genellikle sis ve angellarla dolaşırdım. Kesinlikle çok sportif ve güzel bi görünüm yakalıyosun bu şekilde ... Bu şekilde yaparsan GTİ jantları ilede güzel bi görüntü sağlarsın ... Fren Kaliperlerinide boyayıp Golf GTİ izlenimi verebilirsin ...
Kolay gelsin , yaptıgın her şeyden zevk alman dileği ile
quote:
Orjinalden alıntı: iakalinli
Bozma aracın güzelliğini,bazen böyle uğraşırken saça sapan ucubelere dönüştürüyorlar otomobilleri.
Araç hayırlı olsun, doğru tercih, güle güle kullanın. Gökhan, 225/45-17'ymiş 205/55-16'nın karşılığı. Ben de 215 diyodum da, hesap cetvelleri var, inceleyebilirsin
Evet 225/45/17 , zaten Golf GT'de de standart olarak 225/45/17 Jant-Lastik geliyor.
@questinor_dirk : Hocam saydığım işlemler nerden baksanız kaliteli jant vs. seçimi ile 3000 YTL'yi bulur herhalde
sat
şaka bi yana gülegüle kullan
bir koç kes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme