Şimdi Ara

Araba aldırmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Herkez yazan evladım olsa araba almazdım

Düzelttim sorun yok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaşım 20. 5 aydır insignia 2012 model araca sahibim ev okul arası 50 km gidis 50 donus 100 yol var cift otobuse binmem gerekiyor ilk sene cift otobus gittim 1.5 yildir calisiyorum universiteye girdigimden beri ailemden para almiyorum busene nasip oldu araba aldilar benzin bakim ceza temizligi bana ait aylik 1200 civari gelirim var okulada 5kisi gidiyoruz minibusten ucuza geliyor ama gercekten buyuk rahatlik kesinlikle arabayı araba olarak kullanacaksaniz aldirin ama hatun kovalarim v.s amacınız varsa uzak durun derim suan araba benim elim kolum gibi okul,is, alisveri derken baya bir yol gidiyorum bence part time felan bir ise girip calisin ailenizde sizin kendi ayaklari uzerinde durabildigini gorurse size destek olacaktır.

• Bizim durum tam tersi. Ben babayım, oğluma araba almak istiyorum,kabul etmiyor, ev tutalım diyorum yurtta kalıyor. Bu günleri bir daha yaşamak mümkün değil, değerlendirmek lazım.
  • Fuzuli masraf bana göre.

Almamaları daha iyi.

1-2sene daha idare kendin yavaştan cikarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Fuzuli masraf bana göre.

Almamaları daha iyi.

1-2sene daha idare kendin yavaştan cikarsin.

Haklısın okul bitmesini beklicem

• Türkiye şartlarında araç gerçekten harcanan paranın yüksek olmasından dolayı yüksek sorumluluk getiren bir al. Almanya'da olsan sallamazsın. Burada araca kuş mıçsa bile masrafı büyük. Yasal maliyeti ve vergisi de dert. Soğutmak gibi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Türkiye şartlarında araç gerçekten harcanan paranın yüksek olmasından dolayı yüksek sorumluluk getiren bir al. Almanya'da olsan sallamazsın. Burada araca kuş mıçsa bile masrafı büyük. Yasal maliyeti ve vergisi de dert. Soğutmak gibi olmasın.

Haklısın bir sürü masraf oluyo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.