Şimdi Ara

ARABA ALIMI İÇİN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence az kullanılmış 2.el.Şöyle 10.000-15.000 km felan
  • Ben de araba alma arifesindeyim. Ama cok avil olmadikca bu kur ve faiz oranlariyla araba alimini tavsiye etmem. Eylul ekim gibi ne olur bilinmez ama bu durim dev ederse mecburen ailemin arabasini kullanacagim. Bu zaman zarfinda aylik km me bakip dizel benzin degerlendirmesi yapacagim. Cok fazla arac takop ediyorum. Benzinli fiesta 1.0 , leon 1.4 fr ve golf 1.2 manuel tavsiye ederim. Dizel de ise leon ile i30 biraz daha f/p olarak iyi gibi. Dedigim gibi su fiyatlarla araba almayin dediginiz gibi eylul ekimi bekleyin. Devam ederse biraz daha bekleyin aralik ocakta kampanya ve kur durumuna bakin. O da olmadi subat mart aylarinda 2013 model alin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cangk kullanıcısına yanıt
    kardeş olmadı seneye bu zamanlara alıyım ha ne dersin : ) bu arada 1.2 alacağımı zannetmem çok bayar sonuçta klasik bi türk ailesiyiz pikniğe gidilir bi yere gidilir ekim - kasım gibi alacağım flyting arkadaşın dediği gibi az kullanılmış 2. el de alabilirim
  • Fiesta 1.5 tdci titanium x paket 45 bin tl clio desen o da ayni. Ayni durum c sinifinda da var. En az 3 bin lira fazlalik var b sinifinda 3 ay onceye gore faizlerde aldi basini yurudu. Ben mantikli olani soyledim ama acil durumunuz vardir orasini bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. FİESTA
    2.CORSA
    3. BELKİ CLİO
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashflow_s

1. FİESTA
    2.CORSA
    3. BELKİ CLİO

ilk aklımda hep fiesta vardı ama üzerine 3-5 daha koyup polo alma düşümcesine yöneldim opel bana hiç bi zaman sıcak gelmedi yeni clioları alacak gücüm yok ayrıca 2001 model bir cliom vardı ve yağmurda su alıyordu araç yani bildiğiniz su evisu basması gibi o yüzden clio lara gıcığım : )
  • Nefes34 kullanıcısına yanıt
    Dostum senin araban fiesta o zman poloya verecegin 3 - 5 fazlayı fıestanın daha yüksek modelini al rahat et satarkende zorlanmazsın tabi yınede senın zevkın tabı fakat ince ele sık doku iyi araştır derim şimdiden hayılrı olsun.
  • cashflow_s kullanıcısına yanıt
    diğer arkadaşlarında açtığı konulara baktımda 2010 2011 model 50 bin km de lpgli bir leonmu alsam diyorum : )
  • İkinfi el dert etmiyor olsaydın, " suzuki swift 1.2 90 hp " on numara donnaım ve kalite de araç olurdu.
    İstersen lpg de uygulatırdın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes34 kullanıcısına yanıt
    güzel araç ama tavsıye etmem satarken sıkıntı servisi sıkıntı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.