Şimdi Ara

Araba alırken Renk Seçimi, Değer Kaybı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renk güzel. Değer kaybetceğini düşünmüyorum. İçiniz rahat olsun. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elde kahverengi lacivert gibi renkler çok zarar ettirir. Sıfırken güzel de gözükse eskiyince kahverengi iyice eski gösterecektir arabayı. 2. el bu kadar önemliyse 2 seçeneğiniz var ya kırmızı ya beyaz.
  • Elit bir renk diyebilirim. Bu renkte geçen gün bir Clio gördüm ve aynı renkte bir Panamera'da gördüm. Gerçekten şık bir renk.
  • İkinci elini düşünmek yerine sevdiğim rengi alır keyifle kullanırım. Bana bu daha mantıklı geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 dedinmi kırmızı olacak. Hayırlı olsun.

• İyi günlerde kullanin İnşallah.. Renk konusuna gelirsek en nefret ettiğim renktir kahverengi keşke başka renk alsaydıniz... Konu açarak bence sizinde içinize pek sinmedigi ortada..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Hayır olsun.Hangi modelini kaça sipariş ettiniz?
    Sadece siyah değil bütün koyu renk araçların bakımı zordur.Tozu ve çiziği aşırı derecede belli ederler.Bir de kuş mokundan kaynaklı yanıkları.
    Özellikle benzinliklerdeki fırçalı yıkamalarda yıkatacaksanız ya da köpük sıkıp fırçayla/süngerle girişecekseniz asla koyu renk araç almayın derim.
    Kırmızı ise özel bir renk.Bu yüzden ileride oluşacak bir çiziğe rötuş yapacaksanız ya da çiziği/vuruğu boyatmaya kalkarsanız asla ve asla ton farkını yakalayamazsınız.

Ayrıca zevkten ziyade değer kaybını düşünüyorsanız bu renk ister istemez piyasada fazla alıcı bulmaz.Ben aynı aracın beyazını tercih ettim.

Selamlar, 1,2 Joy Siparişi verdim Artı olarak Sis Farı+Metalik Renk 35.550 oluyor, Bunlara ekstra 300 tl civarı krom aksesuarlar ve 700 tl civarı da orjinal clio4 alaşım jant ekletmeyi planlıyorum. Genel olarak 36.500 gibi olacak kısmetse.

Çok güzel fiyata çok güzel araç almışsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat güzel, hangi bayi?

• Oyak üyelerine ozel. Tüm Mais şubelerinde aynı fiyat

• bence gayet güzel renk...
  • Marka tamam, hadi model de tamam, ama hiç olmazsa renk seçerken ikinci eli düşünmeyip içimize sineni mi alsak ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Hayır olsun.Hangi modelini kaça sipariş ettiniz?
    Sadece siyah değil bütün koyu renk araçların bakımı zordur.Tozu ve çiziği aşırı derecede belli ederler.Bir de kuş mokundan kaynaklı yanıkları.
    Özellikle benzinliklerdeki fırçalı yıkamalarda yıkatacaksanız ya da köpük sıkıp fırçayla/süngerle girişecekseniz asla koyu renk araç almayın derim.
    Kırmızı ise özel bir renk.Bu yüzden ileride oluşacak bir çiziğe rötuş yapacaksanız ya da çiziği/vuruğu boyatmaya kalkarsanız asla ve asla ton farkını yakalayamazsınız.

Ayrıca zevkten ziyade değer kaybını düşünüyorsanız bu renk ister istemez piyasada fazla alıcı bulmaz.Ben aynı aracın beyazını tercih ettim.

Selamlar, 1,2 Joy Siparişi verdim Artı olarak Sis Farı+Metalik Renk 35.550 oluyor, Bunlara ekstra 300 tl civarı krom aksesuarlar ve 700 tl civarı da orjinal clio4 alaşım jant ekletmeyi planlıyorum. Genel olarak 36.500 gibi olacak kısmetse.

Çok güzel fiyata çok güzel araç almışsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat güzel, hangi bayi?

oyak siparişi yazmış okumadınız mı?

• o renk benim için araçtan soğuma sebebi.
    Zevkler tartışılmaz ama ikinci elde tercih edilmez bence ilerde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.