Şimdi Ara

araba alırken tercih ettiğiniz renk hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birdahaki aracim beyaz olacak kesinlikle. Beyaz cok iyi. Her acidan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maranello kırmızısı

• Genel de acik renkler daha cok tercih ediliyor..

Kir gostermez, gunesi cekmez, cizikleri daha az gosterir, arabayi oldugundan daha genis ve kalipli gosterir...

Haa Bu arada kuslar genel de koyu renkleri tercih eder :)

• beyaz tek tercihimdir
  • fazla koyu olmadığı sürece grinin her tonu bana uyar,

asla almayacağım 3 renk ;

1. siyah (tozu,kiri,çiziği aşırı belli ediyor,ayrıca hem karamsar bir renk hemde resmi bir havası var)

2. kırmızı ( nazar, güneşte yanma ve renk atması,kiri tozu belli çok belli ediyor)

3. beyaz ( temizlik,güneş yanığı olmaması olmaması gibi avantajları olsada bana basit bir renk gibi geliyor,yürüyen buzdolapları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 11 Eylül 2014; 23:50:00 >
  • Gümüş gri. Jantla da uyum sağlıyor ve aracı göze daha hoş gösteriyor bana göre.
  • İnsanlara güven olan çizilme endişesi olmayan, kaza olasılığı az.. Havası temiz yazları çok sıcak olmayan, tozu çamuru olmayan bir yerde yaşıyorsam, Metalik Lacivert tercih ederim.

Ama böyle sorunlar varsa Opak Beyaz tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 12 Eylül 2014; 3:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

İnsanlara güven olan çizilme endişesi olmayan, kaza olasılığı az.. Havası temiz yazları çok sıcak olmayan, tozu çamuru olmayan bir yerde yaşıyorsam, Metalik Lacivert tercih ederim.

Kime sorduysam bir siyah arabanın bir beyaz arabanın bakımı zor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

İnsanlara güven olan çizilme endişesi olmayan, kaza olasılığı az.. Havası temiz yazları çok sıcak olmayan, tozu çamuru olmayan bir yerde yaşıyorsam, Metalik Lacivert tercih ederim.

Siyah ve diger koyu renkler sikintili olur..ama beyaz bir otomobil icin en kullanisli renktir. Boyanmasi durumunda renk tonu daha iyi tutturulur hele bu opak boyada daha kolaydir.. cizigi gostermez.. kir toz camur daha az gosterir dolayisiyla daha az yikama gereksinimi duyarsiniz..Gri ve diger acik renkler beyaz kadar avantajli olmasada tercih edilebilir ama gri uzun yolda asfalt ile ayni renk oldugu icin arac gorunmez hale gelebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 12 Eylül 2014; 4:29:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

Siyah ve diger koyu renkler sikintili olur..ama beyaz bir otomobil icin en kullanisli renktir. Boyanmasi durumunda renk tonu daha iyi tutturulur hele bu opak boyada daha kolaydir.. cizigi gostermez.. kir toz camur daha az gosterir dolayisiyla daha az yikama gereksinimi duyarsiniz..Gri ve diger acik renkler beyaz kadar avantajli olmasada tercih edilebilir ama gri uzun yolda asfalt ile ayni renk oldugu icin arac gorunmez hale gelebilir..

Ben de sırf şu kaporta hatalarını az belli eder diye beyaz aldım,yoksa favorş tengim Racing veya estroil mavisi

• İkinci el de kolay satılır diye beyaz almış herkes.

En son alacağım aracı beyaz alıp mat kahverengi kaplatacağım.

• Mineral grey
    Estoril blue

• Beyaz ya da füme
  • kırmızı beyaz gri
  • Gittim en sevdiğim renk olan bordo aldım. Kir ve çizik göstermede dünyanın en iyi arabası oldu. Ayrıca herhalde gel beni çiz diye bağırıyor. Çünkü herkes arabayı çiziyor. Yine de temizken müthiş görünüyor araba.
  • Siyah ya da Beyaz.

Şu an kullandığım Siyah. Bir önceki Beyazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı, dinamik renkler hoşuma gider. Kırmızı - Lacivert - Mavi - Turuncu - Kahve arabasına göre çok güzel yakışan metalik renkler var.

Şimdiki aracım, bence 307'ye bu renk çok güzel gidiyor, Montebello Mavi :

araba alırken tercih ettiğiniz renk hangisi?  araba alırken tercih ettiğiniz renk hangisi?

Koyu metalik renkler üzerinde jantlar, krom aksamlar açık renklere göre çok daha güzel duruyor. Renk dediğin pırıl pırıl parlayacak, ben buradayım diyecek biraz. Bu nedenle Beyaz-Siyah-Gri gibi donuk renkleri sevmiyorum. Eski aracım da açık renk metalik maviydi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 12 Eylül 2014; 10:45:16 >

• İlk tercihim kırmızı,beyaz, siyah

• f sınıfı bir aracım olsa kesinlikle siyah, diğer sınıf grubunda aracım olsa beyaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.