senin araç alırken ki kriterlerini çok merak ettim bu cevabından sonra
2.elde artık hem temiz hem de ucuz araba dönemi bitti. Arabasının emsallerinden iyi durumda olduğunu bilen biri, aksine en az 3-5.000 TL fazla fiyat koyuyor ve bu şekilde de illa ki bir alıcı bulup satabiliyor
Memleketimden 2009 model full bir opel astra aldım sonunda. Sanırım uzunca bir süre araba değiştirmem. Etrafta bu kadar kurt varken heralde ben bu araba çürüyene kadar binerim. Arkadaşlar bir kaç haftalık tecrübe ile konuşuyorum. İstanbul'dan , hele bir de galeriden sakın araba almayın. Hepsi temiz arabalarını eşe dosta , cacık olmuş arabaları ise bizim gibi iki güzel kelimeye kanan saf vatandaşlara kakalıyorlar.
2.elde artık hem ucuz olsun,hem beni üzmesin hem de araç iyi olsun malesef olmuyor.Herkesin önünde internet var,piyasaya bakıyor karşılaştırıyor ve aracına fiyat koyuyor.O yüzden ucuzsa vardır bir durumu.
Acilen satması gereken adam da zaten veriyor ilanı 1 aşağısına aynı gün gidiyor,size bize kalmıyor o araçlar da.
Tanıdık,bildik araç almak ya da imkan el veriyorsa 0 araca yönelmek en mantıklısı.İnsanlar malesef artık paranoyaklaştı 2.el araç alımında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme