Şimdi Ara

Araba almayı düşünüyorum ilandaki nasıl? (yorumlarınız çok önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O arabaya 22 küsür fazla birde 2004 model herhalde .Bence bulaşma. birde boyalıymış. O fiyata daha iyi araçlar var.
  • babamın kangoo 1.5 dizel 2005 model
    sıfırdan beri bizde
    orjinal 73000 km
    satalım desek baya zorlanırız km yi inanndırmakta
  • size tavsiyem ikinci elde donanim gözünüzü boyamasin, donanima degil otomobilin kendisine agirlik verin. dizel ariyorsaniz düzenli servis bakimli olmasi yakitin nereden alindigi önemli aslinda en önemlisi aracin nasil kullanildigi, motoru stop etmeden once 15-20 saniye bekletiliyormu calistirmadan once isitma bujisi bekleniyormu surekli dip gazmi gidiliyor saticinin sürüşünü gözlemleyerek ve tuzak sorularla bilgi alabilirsiniz sürücünün vites degistirmesi bile o aracin nasil kulanildigina isarettir.
    biliyorum kolay degil ilk sahibinden 1-2 yasinda dizel araç paraniz yoksa ince eleyip sïk dokuyacak sabriniz olacak ya da biraz şansiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "SOL ÖN KAPIDA BİR İŞLEM GÖRMÜŞ VE DİĞER TARAFLARDA UFAK TEFEK ÇİZİKLERDEN DOLAYI KOMPLE BOYANMISTIR"
  • Araç büyük ihtimal sağlam bir hasar almış ve kilometreyle oynanmış.

Olur da temizini bulursanız 22 verilir dizel dynamic modele. Ancak linkteki araç 17 anca eder o da sağlam toplanmışsa.
  • Bu araç burdan
  • Kilometre ile oynanmış ya da oynanmamış olabilir. Bence bu kilometre çok az diyerek kesin konuşmamak gerekir.

2005 model Megane ıı dCİ aracı 2010 Aralık ayında 61.000 km'de sattım. Sahibinden com'a ilan verseydim kilometre ile oynanmıştır

diyenlerin sayısı bir hayli fazla olurdu.

Aracın servis kayıtlarına bakılır ve yetkili serviste detaylı inceleme sonucunda aracın durumu ortaya çıkar. Ve karar vermek

daha kolay olur. En büyük artısı yakıt tüketiminin az olması. Donanımın yüksek olması da fiyatı etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-modelinin-en-guzeli-gorulmeye-deger-53384380/detay/

13 temmuzda km 58.000 miş sonra düşmüş

dod veya renault bayilerinde expertizi yapılmış araçlara bak 1000 tl falan fazla verirsin ama için rahat olur.

ayrıca megane 2 alıp napican esp li bi araç al .

sen ne amaçla kaç kişi kaç yıl ve önceliklerini yaz sana araç öneririz.şahsen megane sahibi olmaam rağmen önermiyorum .yakın zamandada değiştireceğim zaten.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretim-uyesinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-55568951/detay/

esp vardı sanırım premiumlarda. opsiyonel de olabilir .

13 temmuzdan sonra Adam geri geri kullanmıştır belki. Hemen suçlamayın..

Bu arada iyi bulmuşsunuz. Tebrik ederim.

kesinlikle yok.

2007 de makyajdan sonra opsiyonel olabilir ama ondada yoktur muhtemelen .ama 2004-2007 arasında kesinlikle yok. lagunalarda var onlarada bakabilirsiniz.

• arabaya bindim çokta rahat değil uzun yolculuklarda ayaklarda ağrı olabilir
    üsttekiler zaten yazmış her şeyi
  • İlk ilandaki aracı bugün otopazarında yan taraftaki arabaydı. Hafif toplu genç biri satıyodu arabayı. Bakmaya gelen olduda hep geri döndüler. Sormadım gidip ama plakadan tanıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

size tavsiyem ikinci elde donanim gözünüzü boyamasin, donanima degil otomobilin kendisine agirlik verin. dizel ariyorsaniz düzenli servis bakimli olmasi yakitin nereden alindigi önemli aslinda en önemlisi aracin nasil kullanildigi, motoru stop etmeden once 15-20 saniye bekletiliyormu calistirmadan once isitma bujisi bekleniyormu surekli dip gazmi gidiliyor saticinin sürüşünü gözlemleyerek ve tuzak sorularla bilgi alabilirsiniz sürücünün vites degistirmesi bile o aracin nasil kulanildigina isarettir.
    biliyorum kolay degil ilk sahibinden 1-2 yasinda dizel araç paraniz yoksa ince eleyip sïk dokuyacak sabriniz olacak ya da biraz şansiniz.

Cok haklisin ozellikle stop etme sirasinda bekleme olayi oldukca onemli yasi ilerledikce turboda problemler artiyor. Fiyatta buna gore artiyor tabi. Basincli motorlara sahip araba alirken cok dikkatli olmak lazim. Atmosferik motorlari sadece dinleyerek bile durumunu anlayabilirken malesef turbolu yada kompresorlu motorlarda durum yaniltici olabiliyor. Dedigin gibi yakit bile onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

2004 model dizel araç 57 bin kmde kesinlikle olmaz daha fazla olur komple boyalı olması cabası vazgeç bundan adama sor kardeş tavanıdamı çizmişler diye

Arkadaşım ne güzel genelleme yapıyorsunuz öyle...Ben aracımı 2010 ekim 28 de aldım 54 bindeydi şimdi 59 binde....Sence benim aracım sıfır olsaydı 7 senede ne kadar yol yapacaktı ??söyliyim sana ekime gelene kadar maximum 61 bin olur buda 7x7 =49 bin eder..Yani ben aracı satsam daha şaibeli olurdu heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

babamın kangoo 1.5 dizel 2005 model
    sıfırdan beri bizde
    orjinal 73000 km
    satalım desek baya zorlanırız km yi inanndırmakta

Peki ben napayım :)

İşyerimizin 2000 Model H 100 kamyoneti var kapalı kasa ve kilometresi 68.000 km civarında :)

Bunu satarken , nasıl inandırıcam

Gerçi arabayı bilenler var isteyeni de , anca öyle

Konu sahibi arkadaşım , Dod'lara bakmanı tavsiye ederim. Aldığın arabayı bilir alırsın en azından.

• Cevaplar için sagolun arkadaslar.Araba alma işini bayramdan sonraya erteledim bakalım yeni modeller geldikçe çeşitler artar belki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.