Şimdi Ara

araba az mı yakmalı hızlımı kaçmalı :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Az yaksın Çok kaçsın

Eve gelip hizmet etsin mi?

Hani 2.el sitelerinde var ya " az yakar çok kaçar " diye oradan esinlendim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Az yaksın Çok kaçsın

Eve gelip hizmet etsin mi?

Hani 2.el sitelerinde var ya " az yakar çok kaçar " diye oradan esinlendim

Hehe. Keyfe keder satılık,emsalsiz,modelinin en fulü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 adet şirket arabası 1 adet de zevk arabası olursa sorun hallolur
  • Caddede gezen citroen saxo garajda duran bmw'den iyidir.

• Yaktığına değecek kadar kaçıyorsa yeter , yaktığının hakkını veremiyorsa geçiniz
  • Araç hızlı olmalı abicim. Çok yakması umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 12 Eylül 2013; 13:48:13 >
  • bu kişiden kişiye değişir.

ben aylık 5bin km ortalama yakalayabilen birisi olarak hepsinden önce konfora bakarım.
    kaçmasından veya yakmasından önce o kadar yol giderken beni rahat ettirmesi lazım.

kaçması çok mühim değil. zira şuan piyasadaki araçlar 75bg olanı dahi düzde kaçarken işinizi görür. (olası en yüksek trafik akış hızı otoyollarda 150 km/s falan olur)
    kaçmasından ziyade çekişine yani torkuna bakarım (beygiri az bir araç dahi olsa yokuşta veya araç sollarken beni üzmemesi lazım).
  • Yaktığının karşılığını vermeli bence de.
  • Yeni nesil dizeller bunu sağlıyorlar. Gönül ister 320dizel elde var benzin+lpg Temiz araba bulmak zor zor, elindekini satıp arabasız kalmak da sıkıntı
  • Az yakacak ama basınca da uzayacak ki orta şeritlerin kamyonlar sağdan gitsin ben otomobilim ama onun hızına yakın değerlerde yolun ortasından giderim diyen vatandaşlarımızın yarattığı gereksiz yığılmalardan da kurtulabileceksiniz. Sol şeride umursamayıp çıkanlar var ama çıktığınızda şöyle rahatlıkla, güvenle ve minimum maliyetle 150 km/sa hıza çıkabilmeli ki sizi kesmesinler. Daha ötesine de gerek yok. Artık 150 ile de bir yolculukta 3-5 kişiden selektör ve küfür yersiniz ama onların da zaten %80i hakkıyla almamıştır o arabaları. O yüzden yerine varmaz.

Bunu tipik bir C sınıfı 1.6 motor bir araçla yapmak mümkün. Benzinli de yapar ama yüksek devir çerimesi gerektiği için maliyetli olur. Demek istediğim; 1.6 dizeller iş görür.
  • Hızlı kaçmasına gerek yok yolu tutsun, basınca gitsin, az yaksın yeter.
    Bunu turbo dizel araçlar yüksek hızda düşük devir ile sağlıyorlar, kalkışları da çok mükemmel olmasına gerek yok,
    Sonuçta sen aynı yolu hızlı gitsen 100 lira benzin harcıyorsun adam senden on dakka sonra gelip 50 lira harcıyor.
  • Dengeli olmalı
  • İkisinin ortası olsun örneğin 1.6 dci 130bg 320nm
    Bana bu kadarı yeterli hem ekonomi hem performans sağlıyor zaten her yerde radar hızlı kaçsa nolcak
  • İkiside olsun bence ama onun için 100 binden fazlasını gözden çıkarmak gerek.yani her türlü kaçıyor şemsiye

• Insanlarin kisisel terchilerine bagli. Para sorunu yoksa, kaçsin isterim tabiki
  • Kimden kaçıyoruz? Az yaksın tabiki...
  • Her şey cebine bakar.
  • bunun karşılığı direk BMW 3.20D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Cok kaçarken az yakmalı
    Az kaçarken yakiti koklamali
    Varsa oyle arac hemen kapmalı
    Fiyatı da cebimizi yakmamalı

Neyzen61'e itafen güzel olmuş hocam

• Çok kaçan araba kesinlikle az yakmaz bu tamamen bir şehir efsanesidir. Çok kaça arabayı sahibi çok kaçırır ve bu yüzden de çok yakar her zaman ama az kaçan arabayı çok kaçıramadığınız için az kaçan araba doğal olarak da az yakar. Umarım anlatabilmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.