Şimdi Ara

ARABA İLE GÜNEYDOĞU TURU NASIL YAPILIR? nERELERE GİDİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin tüm bölgelerine araba ile yaptığım doğaçlama rotalarımı anlatıyorum. Haritalı hazırladığım güzergah üzerinde nerelere nasıl gidilir?, Kaç km ve saatte gidilir?, Tarihi ve doğa güzellikleri nerededir? gibi tüm sorularınızın cevabını bulacaksınız.

https://turluyorum.net/guney-dogu-turu/

ARABA İLE GÜNEYDOĞU TURU NASIL YAPILIR? nERELERE GİDİLİR?ARABA İLE GÜNEYDOĞU TURU NASIL YAPILIR? nERELERE GİDİLİR?ARABA İLE GÜNEYDOĞU TURU NASIL YAPILIR? nERELERE GİDİLİR?

• Ayni kafadayiz.
    4 sene once 19 mayista 5 gunde istanbul samsun,bayburt, erzurum ,agri ,dogubeyazit , van, bitlis , batman , hasankeyf , midyat , mardin , diyarbakir , elazig(harput), malatya , sivas , ankara , istanbul yapmistim :)
    5 gudne 4000 km civari devirmis , sadece 1 kere dogubeyazitta otelde kalmistim. o da 40 liramiydi neydi kahvalti dahil :)
    evden bi kirlent , bir pike , bi termos , bi cay kasigi bi su bardagi atip cantama cikmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 10 Mayıs 2019; 11:4:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Aynen doğaçlama gezeceksin. Ne zaman nerede olacağını planlamadan çıktım yolculuklar hem eğelnceli hemde zevkli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.