Şimdi Ara

araba kullanmayı öğrenmek için oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crossinqover

quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Araba kullanmak oyunla ogrenilmez :)

Araba kullanmayi ogrenmek icin en az 2 sene ehliyeti olan birini aliyosun yanina. Cebinede 150 lira para koyuyosun. Gidiyosun 100 liraya 24 saatligine araba kiraliyosun 50 liralik benzin atiyosun.

Bos arazide ogreniyosun. Gecede arkadasina arabayi verip evine gidiyosun.

Missin kompileytt

100 liraya araba kiralasam arkadaşımamı veririm

Arkadasinin ehliyeti uzerine aliyorsun ve arkadasin yeni ogrenmis birine kendi ustune aldigi arabayi emanet ediceginimi saniyosun?

Arabayi kiralayan kisiden baskasi kullanirsa cezasi var birde kaza yaparsa sirket karsilamiyor masrafi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tdu 2 ile öğrenmek imkansız
    aslında hiç bir oyunla öğrenilmez en kral direksiyon setinide alsan olmaz aksini iddia edenler olabilir ama ben böyle düşünüyorum.
    Tamamen gerçekçi bir oyun yapsalar yine anca çünkü trafikte gerçek bir aracın başına geçtimmi pc başındaki gibi raht olmayacaksın
    yokuşta kalkarken istop ettiğini düşün arkada yığılmış araçlar hepsi korna basıyo ne biçim terletir elin ayağına dolanır :D (bu benim korkum hiç araba kullanmadım trafikte sadece memlekette kullanmıştım ve bu tarz bir duruma düşmek zor bişey )
  • Oyunla olmaz o is
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

bu ikisini araştıracağım teşekkür ederim, g27 imkansız

G27 niye imkansız ?
    Eğer maddi olarak diyorsan;
    Bugün G27 alamayan yarın sürücü kursuna nasıl gidecek, ehliyeti nasıl alacak, arabayı nasıl alıp vergilerini nasıl verecek ?

• Xbox one, forza horizon, g27, led tv al tamamdır.

• LFS oyna öğrenirsin.
  • sürücü kursu vb masraflar olduğu için g27 imkansız sırf debriyajı için o kadar para bayılamam kalitesinden bahsetmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

boş bi arazi ( futbol sahasının yarısı yeterli olur ) sürmeyi bilen biri ve bi araba lazım sana oyun değil

+1 hiçbir oyun gerçeğine benzemiyor ancak lfs ile mantığını kavrayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.