Şimdi Ara

Araba Sevdamiz,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük yaştan beri süregelen bir sevda, öyle ki 13-14 yaşlara kadar oyuncak arabalarimla evdeki halilarin düz cizgileri otoban, cicek islemelerini ara sokak yapardim koltuklar dag yollariydi hatta evim bile vardi arabami oraya ceker yikardim çevremden aşiri tepki alinca biraktim bi tane direksiyon aldim evde turlamaya basladim. 16 yasinda falan saolsun babam artik garajda arabaya oturmama calistirmama ses etmez oldu, ileri geri falan derken bir miktar sonra cesaret ederek ilk araba kaçirma girisimim otoparktan cikarken babamin camdan nereye gidiosun lan essoglu esek kelamiyla son buldu bir sene kadar bu sevdam kendi biriktirdigim paralarla aldigim uzaktan kumandali Arabalarla devam etti, ve en sonunda babam insafa geldi ve istanbul- ankarasi arasi izmitden sonraki otobanda ankaraya kadar sürmeme izin vererek, ne kdar istekli ve dikkatli oldugumu gördu.Bu güne kadar araba aşkim devam etmekte ama şuan ne yazik ki arabam yok.Para biriktiriyorum ve 2013 yaza dogru bi Accord 2.4 alacagim insallah,
    Benim gibi araba sevdalisi arkadaşlarim buyrun anlatin aşkinizi, okumaktan zevk alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben senin 13-14 yaşlarında yaptığını 4-5 yaşlarımda falan yaptım. Arabayı çalıştırıp ilk tarlada sürüşüm 10 yaşımda oldu, 12-13 yaşımdada otoparktan arabayı çıkartıyordum kusura bakma kardeşte zihinsel falan özrün mü var?
  • Tarlada araba sürüp otoparktan araba kaçiriyodun demek, bizim köydede var otopark kapali cift katli hemde.,,, araba sevdasi dedik anlayamayacak kadar cahilsin bir sonraki mesajinda muhatap olamayacagim seninle.

• Bu sevdayla biraz geç tanıştın herhalde. 13-14 yaşında evde oyuncak araba sürmek falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newadress1

Tarlada araba sürüp otoparktan araba kaçiriyodun demek, bizim köydede var otopark kapali cift katli hemde.,,, araba sevdasi dedik anlayamayacak kadar cahilsin bir sonraki mesajinda muhatap olamayacagim seninle.

kardeş belli ettin seviyeni 10 yaşımda tarlada başladım 13-14 yaşımda otoparktan arabayı çıkarıp aileme veriyordum cahil misin nesin 13-14 yaşlarında ben halı üstünde araba süren birini tanımıyorum ne yazıkki.
  • 13-14 yaşında arabacılık oynama, direksiyon alıp evin içinde turlama.

Allah ailene sabır, sana da zihin açıklığı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newadress1

Küçük yaştan beri süregelen bir sevda, öyle ki 13-14 yaşlara kadar oyuncak arabalarimla evdeki halilarin düz cizgileri otoban, cicek islemelerini ara sokak yapardim koltuklar dag yollariydi hatta evim bile vardi arabami oraya ceker yikardim çevremden aşiri tepki alinca biraktim bi tane direksiyon aldim evde turlamaya basladim. 16 yasinda falan saolsun babam artik garajda arabaya oturmama calistirmama ses etmez oldu, ileri geri falan derken bir miktar sonra cesaret ederek ilk araba kaçirma girisimim otoparktan cikarken babamin camdan nereye gidiosun lan essoglu esek kelamiyla son buldu bir sene kadar bu sevdam kendi biriktirdigim paralarla aldigim uzaktan kumandali Arabalarla devam etti, ve en sonunda babam insafa geldi ve istanbul- ankarasi arasi izmitden sonraki otobanda ankaraya kadar sürmeme izin vererek, ne kdar istekli ve dikkatli oldugumu gördu.Bu güne kadar araba aşkim devam etmekte ama şuan ne yazik ki arabam yok.Para biriktiriyorum ve 2013 yaza dogru bi Accord 2.4 alacagim insallah,
    Benim gibi araba sevdalisi arkadaşlarim buyrun anlatin aşkinizi, okumaktan zevk alacagim

Bu konuyu yanlış foruma açmışsın kardeşim. Burdakilerin çoğu playstation çocuğu olduğundan öyle oyuncak araba falan bilmezler. Herkesin imkanlarını aynı zannerdeler vs. yani konuyu açtığına pişman olursun.

• Arkadaş ne demek istemiş, siz en anlamışsınız arkadaş ya.

Bu kadar da at gözlüğü takılmaz ki.

Herkes 13-14 yaşında arabayla oynamasına takılmış. Size ne ?

Belki ondan zevk alıyor?

Konuya dönersem:

Baba kucağındakileri saymazsak 11 yaşında kendi başıma direksiyona geçtim. Köyde kullandım bir kaç yıl.

Sonra devamını getirdim.

Küçükken de severdim oyuncak arabaları şimdi de severim.

Hatta Diecast bişe yapmayı düşünüyorum 10 araçlık falan şu anda.

Neredeyse Tüm NFS serilerini oynamışımdır. 3 tane PC direksiyon seti eskitmişimdir.

Arabayla alakalı filmlerin çoğunu büyük bir keyifle izlemişimdir.

Araba sevdası bir bütün bence.

ARaba kullanmaktani film izlemeye, oyununu oynamaktan Diecast!a kadar uzanan bir bütün.
  • Benimki babadan gelme bir şey sanırım

Kendimi bildim bileli oynarım arabalarla çocukken oyuncak büyüdükte playstation olsun pc olsun arada boş yolda babam verirse hep iç iceyim arabalarla

4 5 yasında baba kucağı falan filan daha sonra koleksiyon yapmaya başladım
    Dolapta sürüyor arada tozlarını alıyorum . Arada gt5 acıyorum sesi fulleyip Camaro , corvette sürüyorum

İmpala dan tutun Honda S2000 , 72 Mustang

Ha bir de otomotiv mühendisliği öğrencisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Eylül 2012; 20:42:49 >
  • alt alta

cümle cümle

yazmak da

moda oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

alt alta

cümle cümle

yazmak da

moda oldu.

Uymayıverin.
  • kendimi bildim bileli vardır bu sevda bende, 2 yaşımdayken çeşit çeşit oyuncak arabalarım vardı, uzaktan kumandalıdan çek bırak olana kadar. 3 yaşımda babama yalvarmıştım araba sürmeyi öğretmesi için, tabi sonuç ayaklarım pedallara erişmediği için hüsran ve ağlamamla bitti. sonrada oyuncak arabalarıma geri döndüm. arabada yolculuk etmek bile büyük zevkti. 4-5 yaşlarımdaykende babamın kucağında sadece direksiyonu çevirerek işe girişmiş oldum. arabalar geldi arabalar gitti. ben büyüdüm.7-8 yaşlarında babamdan önce anahtarı kapar arabayı çalıştırmaya koşardım, motoru ısıtır babam gelince yan koltuğa zıplardım. sonrasında ilk sürüşüm gerçekleşti 11 yaşımdaydım, hoplata zıplata uçurumlardan düşme tehlikesi geçirerek sürmeyi öğrendim. artık arabayı sadece çalıştırıp beklemekle kalmıyor, babamın park ettiği yerden evin önüne getiriyordum arabayı. sonrasında ehliyeti aldık ama arabayı satmak zorunda kaldık gençliğimin baharında arabasız kaldım az kaldı ama geliyo yeni pırpırım

• 80'lerin sonu ya da 90'ların tam başları olmalı. Ortaokula yeni başlamışım ve her araba yolculuğu benim için büyük heyecan. Ön koltuğa oturmak ve hızla akan yolu izlemek, çevreyi izlemek büyük bir zevkti. Yolculuklar hiç bitmesin istiyordum. Hatta arabayı kullanan babama yolu uzatabileceğimiz kadar uzatalım gibisinden telkinlerde bulunuyordum. Habibler Pirinçli köyünden Kemerburgaz'a dek uzanan o virajlı orman yolunun orta kısımlarında ünlü bir çeşme vardı. Oraya su doldurmak için gittiğimiz her gün benim için bir ayin gibiydi. O dönem şoför koltuğunun yanında yaptığım yolculukları hiç unutmam. Bendeki araba ve araba kullanma sevdasının temelini oluşturmuştur.
    Önümüzdeki yıl bir aksilik olmaz ise alacağım araçla ilk gideceğim yerdir. Maziye dönüş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.