Şimdi Ara

***ARABA SÜRME***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM YAŞ 16 ŞİMDİYE KADAR HİÇ ARABAMIZ OLMADI OLMADIĞI İÇİNDE ARABA SÜRMEDİM SÜRMESİNİ BİLİYOM HERŞEYİ BİLİYOM AMA ALET YOK AKRABALARDA HAYIRSIZ ÇIKTI ŞİMDİ DEMEYİN YOK YAŞIN KÜÇÜK YOK EHLİYETİN YOK NE KADAR GEÇ O KADAR GÜÇ BELKİ BOŞ YAZI YAZMIŞIM DİYE KIZACAK ARKADAŞLAR VARDIR AMA HASTALIK GİBİ ACABA HANİ ARAZİLERDE MOTOR SÜRDÜRÜYORLARYA BELKİ ARABADA SÜRDÜRÜYORLARDIR VARMI BİLDİĞİNİZ YER bağcılar çevresi

• bn halamlarn arabasını alıorum öle kullanıorum. ehlıyetım yokken 2 hafta kullandm şmdı ehlıyetlıyım raatım dışarıları çıkabılıorum. ama şansa askere gıdıorum. araba sürmek bı tutkudur anlayabılıorum senı. bnde gelınce alacagım ılk şey araba olacak umarım..
  • HİÇ ARABAMIZ OLMADI OLMADIĞI İÇİNDE ARABA SÜRMEDİM SÜRMESİNİ BİLİYOM HERŞEYİ BİLİYOM
  • motor daha zevkli.boşver arabayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: progman

HİÇ ARABAMIZ OLMADI OLMADIĞI İÇİNDE ARABA SÜRMEDİM SÜRMESİNİ BİLİYOM HERŞEYİ BİLİYOM

kusura bakmayın orayı yanlış yazdım sürmedim ama edindiğim bilgilerle zorlanmadan süreceğime inanıyorum
  • Babam bana geçen sene öğretti araba sürmeyi ve bu sene bizim köyden Sivas'a 10 km kalana kadar ben sürdüm babamın rahatsızlığı sebebiyle arabayı.Bizim köy ilede Sivas merkez 140 küsür km.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.