Şimdi Ara

Araba sürmeyi öğrenmek için (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pedallar idare eder, direksiyon güzel yani setteki en gerçekçi sistem o, ama o vitesle olmuyor o iş gerçekten g25in çok katkısı oldu bana. Şimdi normal şoförüm zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 30 Aralık 2013; 16:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar Gran Turismo, Hard Truck, NFS, Grid ve tır simülasyonları oynadım. 18 yaşıma geldiğimde ehliyet kursuna yazıldım, daha önce hiç araba kullanmamıştım. Hocanın daha 2. dersten bana dediği şey; direksiyonun çok iyi debriyajda problem var pratikle düzelir o da yenisin. Eğer doğuştan yetenek falan değilse ben direksiyon kabiliyetimi ve reflekslerimi oyunlara borçlu olduğumu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannet -- 30 Aralık 2013; 17:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egypt-Eye

Uzun yıllar Gran Turismo, Hard Truck, NFS, Grid ve tır simülasyonları oynadım. 18 yaşıma geldiğimde ehliyet kursuna yazıldım, daha önce hiç araba kullanmamıştım. Hocanın daha 2. dersten bana dediği şey; direksiyonun çok iyi debriyajda problem var pratikle düzelir o da yenisin. Eğer doğuştan yetenek falan değilse ben direksiyon kabiliyetimi ve reflekslerimi oyunlara borçlu olduğumu düşünüyorum.

Kesinlikle..
  • indirdim baktımda klavyeyle olmuyo gibi sağa sola dönüş hareketleri hassas değil bi anda dönüyo. Direksiyonla nasıl acaba
  • G25 ile cok gercekci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETS 2
  • Hacı direksiyon falan varsa direk ets2 den başla.Aracı döndürmek, park etmek, yolda ne yapacağını az çok bilmek bu oyundan geçer

Onun dışında reel hayatta araç sürmek istiyorsan kartal yada şahinle sür.Bu 2 araçla araba kullanmayı öğrenirsen kullanamayacağın araç yok.Ehliyet dersinde getz'le kullanıyorduk dizel arabayı kaldıramıyordum bile ama ehliyeti aldığım gün kuşadasından istanbula kartalla geldim.Direksiyonu takoz, debriyajı sert, vites zaten anlatılmaz (özellikle 5 ve geriye geçirmek).Yokuşta kaldırmak ölümdür ama bu karbüratörlü araçlarda araba kullanmasını öğrendiysen her türlü aracı kullanırsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.