Ben bir araç almak istiyorum. Arabadan kesinlikle anlamam. İlk arabam olacak.Bnun için siz tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Araçtan beklentilerim: 1. Az yaksın. En azından okula gidip gelirken vereceğim dolmuş parasından fazla olmasın :) 2. Hactcback araba olsun diyorum. 3. Sıkıntı çıkarmayacak bir araba olsun. 4. Yılda maksımum 10*15 arası giderim. 5. ALmışken ALLAHmuhtac etmesin kolay kolay satmam. En az 5*6 yıl kullanırım ama 2. elde de çok zarar ettirmemeli. 6. Genellikle şehir içi kullanacağım. yılda 2*3 kez ancak 300 er kmlik yol yaparım. 7. Hız tutkum yok. Çok çabuk hızlansın vs. gibi düşüncem yok. 8. Genelde 3 kişi bineceğiz.
Fiyat olarakda 35*40bin civarında arıyorum.
Benim forumdan okuduğum.
Fiesta 1.4 TDI Tıtanıum Corsa 1.3 TDI ENjoy Bunlar iyi görünüyor ama kararsızım.
Yardımcı olursanız sevinirim
Fiesta derim bütçeye ve zevke uygun 1.3 - 1.4 opel astrada olabilir.
o fiyata focus II 1.6 tdci titanium X paket alınır, yıllarca paşa paşa binilir. 2. el olduğunu anlayamazsınız aracın. 6 yıl fiesta'ya, corsa'ya bineceğinize focus'a binersiniz.
sıfır düşünüyorum.
Focus belki mantıklı olabilir ama yinede sıfır olması daha iyi.
Fiyatların inmesini de bekliyorum. Herkes kasım aralık gibi iner diyor.
o parayı b sınıfına verme. c sınıfı bak. illa sıfır alacaksan linea al.
clio4 1lt 90 hp dizel kadar yakar full araç yeni geldi. megane3 kullanıcısı olarak yakıt tüketimi ,görünüş,güvenlik,performans harika yeni trent turbo benzinli
o paraya c sınıfı bak derim. b sınıfı için çok para.
o paraya c sınıfı bak derim. b sınıfı için çok para.
Renault ürünlerini nedense beğenmiyorlar.Sırf az yaksın diye güvenliğin 2. planda olduğunu duymuştum.
punto nun dizel modelleri bütün tercihlerinize uyuyor. fiat bravolarda benzinli fiyatına dizel kampanyası başlatmış. 42000 e dizel bravo satıyorlar. pazarlıkla 2000 lira daha indirebilirseniz 40000 e bravo sahibi olursunuz.
bu sınıf farkı ne oluyor? C sınıfı ile B sınıfı arasındaki fark nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme