Şimdi Ara

Araba tavsiyesi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar adım kubilay yaşım 20 bu ve birçok forumda araba tavsiyesi ile ilgili birçok konu açtım ve araştırmalarıma hala devam ediyorum.eski konularıma bakacak olursanız rcz tutkunuydum ancak hangi insana sorsam darlığından ve konforsuzluğundan şikayet ettiği için vazgeçtim.. birçok spor araçlara baktım ancak spor araçlar alınacak durumda değil malum türkiye şartları benzin fiyatları vs. bende bu yüzden sizden bazı tavsiyeler almak istedim spor görünümlü dikkat çekici arabalara bakarken yeni kasa megane III 1.5dci cabrio araçlar bulduğum 2. el sitelerinde görünüş olarak güzel ve dikkat çekici bunun yanında gayette yüksek donanıma sahipler bu araba hakkında bilgisi olan varmı iyi kötü yönlerini yazabilirmi..ayrıca bahsettiğim şekilde spor görünümlü dikkat çekici araç önerebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum ama piyasada artık herkesin altında olan seat leon fr ,golf, scirocco,i30,astra vb. araçlardan değilde görüldüğünde dikkat çekebilecek araçlar arıyorum fiyat aralığım 65 bin tl ye kadar yükselebilir iç hacmi ve sürüş konforu tek kapı rahatlığında olmalı (araç 4 kapılı olabilir ama içi ferah olmalı) (:örneğin giulietta'ya bindiğimde hareket bile edemiyorum içinde) ve yakıtı bahsettiğim üzere az olmalı (35. kuruşu geçmemeli)
    megane cabrio hakkında bilgi verebilecek veya araç önerebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiman1994 -- 12 Ekim 2014; 19:57:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.