Merhaba arkadaşlar aklımda türlü türlü sorular var belki bana burada yardımcı olabilirsiniz. Aklımda BMW 116 i var çoğu kişi parçası cok pahalı falan diye almaya yanaşmıyor. Ehliyeti yeni aldım kaskosu ve sigortası en fazla kaç para yapar Aklımda 3 araba var BMW 116,Toyoto auris ve Honda Cıvıc Bazıları tecruben yok Tofaş al falan diyor sizce ne yapmalıyım.Bu arada arabayı çok fazla kullanmicam haftada 3 veya en fazla 4 gün kullanırım.
Ben olsam ilk kasa olan BMW 116i almam neden derseniz?
1.6 atmosferik tamam BMW kalitesi tamam BMW sürüş dinamikleri ama motoru ağam şaham bir motor değil.
Bakımı parçası vs. göz önüne alınca ilk araç olarak hele 36.000TL bütçe ile almak mantıklı olmaz benim açımdan.
Ben size
Kia Ceed:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-boyasiz-kazasiz-temiz-dizel-176485234/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 23 Ağustos 2014; 0:17:22 >
Linkler için ayrı ayrı Teşekkür ederim.Aklımda Bmw den sonra Toyoto auris var B sınıfı cok küçük araç düşünmüyorum içi biraz geniş ve ferah olursa iyi olur tabiki.Aklımda ilk önce auris var tabi araba pazarına gidecek gibiyim auris diye giderim focus alabilirim o anlık bişey artık ama benim trafik tecrübem olmadığı için biraz da küçük araçlar hatcbek(nasıl yazıldıgını şimdi bilmiyorum :D ) olsa biraz daha trafikte rahat edebilirim.
Tavsiye ettiğiniz araçlardan focus bravo en son olarakta pug 308 olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme