Şimdi Ara

araba ve yakıt konusunda yardım edeilecek varmı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun bi araba buldum bu ilk arabam olucak bide sizlere sorayım dedim.benim icin su an önemli olan yakıt konusu buldugum araba benzinli ben tüplü arıyordum ama araba cok temiz olunca fikrim degişir gibi oldu daha arabada fabrika cıkıslı kagıtları yapıskanları duruyor o derece...:D

2000 model fiat palio var bitane 40.000 km de 14 EL modeli

sizce km de ne kadar yakar benzinlide
    tüplü olsa ne kadar fark olur???
    yardımlarnza şimdiden cok tesekkürler.

• Aracın fabrika verileri şehiriçinde 100 km'de 8,6 litre benzin.E fabrika verilerini tutturmak neredeyse imkansız sen şunu 9-9,5 litre yap buda şu anki benzin fiyatları ile km'de 32-33 kuruşa denk geliyor.Eğer aracı alırsan gaz taktırmanı tavsiye ederim.Lpg ile de şehiriçi 21-22 kuruş civarı yakarsın bunun altında yakıyorum diyenede inanma ! Lpg fiyatları malum dimi . Benim aracımda 1.4 el gazda şehiriçi 25 kuruş yakıyorum ama benimki sana dediğimden biraz fazla sen bana bakma.Sana son bir tavsiyem biraz daha araştır 1.6 16v palio al yakıt değerleri aynıdır hatta daha az yakarsın daha çok performans alırsın...
  • babamda da 2000 model 1.4 EL var. sıfır aldık, 9 yıl birlikte kullandık, (ben evlendikten sonra kendime yeni bi araç aldım) babam hala kullanmakta.. 10 yıldır kullandığına göre gayet memnun demektir (bu, babamın 5. aracı; önceki araçlarının hiç birini 5 yıldan fazla kullanmamıştı)

araçtan ben de memnundum.. bundan 10 sene öncesinin az yakan araçlarından biriydi. gelişen teknoloji ile birlikte yeni nesil araçlara göre biraz fazla yaktığını söyleyebiliriz. ancak agresif/spor bir kullanım tarzı ile kullanmazsanız çok fazla yakmaz. 3500 deviri geçmemeye özen gösterin.

Biz tüp taktırmadık; ama babamın yakıt tüketiminden şikayet ettiğini hiç duymadım. siz dilerseniz tüp taktırıp daha ekonomik bir şekilde kullanabilirsiniz.. hayırlısı olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.