1. race driver grid 2.race driver grid x.midnight club los angeles
Formula 1'in online modu nasıl arkadaşlar ? Oynayan çoğunluk varmı multisinde ?
Birde oyunu alırsak bölgesine dikkat edelim mi ? Online'da bölge sınırlaması yok değil mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Alıcak alıcak az kaldı.
valla öle gözüküyor herhalde alttan verdin gazı bende çok pis aldım büyük ihtimalle yakın zamanda grid, midnight ve formula 1 i alcam
Motorstorm 1
quote:
Orjinalden alıntı: N4G
Motorstorm 1
o bitti bile
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
Race Driver Grid demosu var bende; cidden eğlenceli bir oyun ama halen tam sürümü almaya değermi diğer seçenekler kaşısında bende karar verebilmiş değilim açıkçası
ne demek değer mi sırf demolition derby modu için bile alınır ayrıca bir ton yarış seçeneği var
Formula 1 Championship al kurtul bu hayattan
quote:
Orjinalden alıntı: bugsymaloone
Formula 1 Championship al kurtul bu hayattan
rds yüzünde alacam herhalde o oyunu
bugün herhalde midnight club ı alcam bu arada
grid yeter
Peki aynı makine uzerinden split screen şeklinde oyanyabilecegimiz bir yarış oyunu var mı?? ( Motostorm 2 ve simulasyon tarzı oyunlar dışında)
Midnight club oynanış açısından iyi , grafik açısından hiç bişey bekleme
Bu Midnight club ps2 de de oynanıyor mu ?
rds öncelikle sana sonrada bana hayırlı olsun çünkü formula 1 i aldım
Bende yeni bir araba yarışı öneri başlığı zannettim hemen Formula 1 önerisinde bulunacaktım. Hayırlı olsun baronnorab, hemen F1 ana konusundan devam edelim, İstanbul Park ta dönmeye başla dereceleri bizimle paylaş.
rds'ye bakma sen gt5p al...
Hala alamadınmı xD Bu arada yeni tavsiyem var. Nsf Mostwanted al
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Bende yeni bir araba yarışı öneri başlığı zannettim hemen Formula 1 önerisinde bulunacaktım. Hayırlı olsun baronnorab, hemen F1 ana konusundan devam edelim, İstanbul Park ta dönmeye başla dereceleri bizimle paylaş.
daha dereceleri paylaşmayayım acemiyim sonra sizinkileri görür moralim bozulur, biraz lastik ısıtayım ben