beyler nfs undercover gibi modifiyesi bol sadece yarış değil şehirde dolaşabileceğim yarışlar yapabileceğim biraz gta biraz araba yarışı tarzı bi oyun önerin. Mesela undercover tarzı gibi olsun o oyunda müthiş fazla modifiye vardı arabanın her parçasını ayrı renk verebiliyorduk ayrıca 6-7 adet boya tipi seçebiliyoduk (metalik, mat, krom ...) 20 çeşit spoiler vardı ayrıca her otomobil için farklı kaput, etek, egzoz, tampon vardı o parçalarıda enini boyunu yüksekliğini derinliğini ayarlayabiliyorduk her otonun 10 adet mekanik aksam parçası vardı onlarda her biri 3 e ayrılıyordu 40 adet jant modeli vardı vinly ler vardı 100-200 adet. Kısaca en ince ayrıntısına kadar modifiye yapabiliyorduk. İşte bu tarz modifiyesi aşırı fazla olan bir araba yarışı önerebilirmisiniz. Sadece yarış olmasın gta gibi şehirde dolaşalım istiyorum kafama göre arabayla dolaşabileceğim falan filan bu tarz bi oyun.
The run nasıldır mesela?
Grafikleri berbattır ama Street Legal Racing Redline öneririm..istediğin herşeyden çokça var motoru en ince ayrıntısına kadar sökebiliyosun (pistonlar,blok,manifold vs.) ayrıca birçok modu var araç eklentileri,süspansiyonlar,jantlar,egzoz,tampon,motor kitleri..bu liste uzar gider
quote:
Orijinalden alıntı: T.Blackeye.
Grafikleri berbattır ama Street Legal Racing Redline öneririm..istediğin herşeyden çokça var motoru en ince ayrıntısına kadar sökebiliyosun (pistonlar,blok,manifold vs.) ayrıca birçok modu var araç eklentileri,süspansiyonlar,jantlar,egzoz,tampon,motor kitleri..bu liste uzar gider
Undercoverı anti alising off la anca kaldırıyor benim pc bu yüzden eğer grafikler undercover kadar falansa bana uyar
bu arada başka varmı beyler öneri?
Olabilecek en iyi grafik seviyesi resimdeki gibi..yalnız optimizasyon kötü olduğundan takılmalar yaşanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Blackeye. -- 29 Ocak 2012; 23:05:12 >
Driver San Francisco şehirde gez gez dur hayalet gibi arabadan arabaya ak
En güzeli NFSMW 15 kişilik kara liste ucunda hepsinin arabasını almak ve sonunda da intikam almak var.. NFS serisinin en iyi oyunu bana göre...
quote:
Orijinalden alıntı: Airbus A380
The run nasıldır mesela?
NFS The Run'da serbest dolaşma yok. Ayrıca modifiye de çok kısıtlı. Adı üstünde sürekli bir kaçış içindeyiz. Serbest dolaşma istiyorsanız sizi Test Drive Unlimited paklar.
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
quote:
Orijinalden alıntı: Airbus A380
The run nasıldır mesela?
NFS The Run'da serbest dolaşma yok. Ayrıca modifiye de çok kısıtlı. Adı üstünde sürekli bir kaçış içindeyiz. Serbest dolaşma istiyorsanız sizi Test Drive Unlimited paklar.
TDU iyidir.Ama 2. oyun çok kötü ben beğenmedim şahsen.İlkini oynarsan isteğini karşıalr.
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Driver San Francisco şehirde gez gez dur hayalet gibi arabadan arabaya ak
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme