Şimdi Ara

araba yıkama yeri açmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
46.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende zamanında dusundum arastırdım kırası cart curt gıderlerı vs 3.000 temız gıdıyor. Bu ısı 7gun boyunca yapcaksınız hıc tatılınız olmayacak ve en az 2000-3000 lıra gelır beklentınız olacak.Bunlarla beraber 5000-6000 TLyi kurtaracak araba lazım sıze. Bu da gunde ortalama 20 araba demek . Bence bır daha dusunun :)a dusunun :)
  • Yanına bir köşeye lastik tamiri koyacaksınız..Kira aynı, adam sayısı aynı..Lastik tamiri sabit giderleri karşılar..Kışın yıkama değil iç temizlik iş yapar..Asıl insanları çeken gelene ilgi ve sevgi..Sıcak konforlu bir bekleme odası..Bir kaç gazete dergi...Bir duvarda ucuz yollu bir Tv. kenarda küçük çay makinası..isteyen çayını kahvesini alıp oturacak..YIKAMACI ÇOK..İNSANLARI ÇEKEN ÇALIŞAN PERSONELİN KALİTESİ VE İLGİSİ... Bu konuya dikkat ediniz.. Personele sabit maaş değil yıkanan araba başı 1 / 3 Yani günlük hasılatın üçte biri.. diyeceksiniz..Günlük 600 lira iş çıkarsa masraf üçte biri sizin kazanç üçte biri personel maaşı.üçte biri....Beğenmeyene iş yok hadi yallah diyeceksiniz.. Gelen insanlar doğru düzgün hizmet alırsa devamlı günlük toplam rakam artar..Memnun kalmazsa bir daha gelmez...Herkesin kazancı düşer... Tek sakıncası ise tüm çalışanlar günlük kazancınızı kuruş kuruş takip ederler......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Ocak 2014; 13:32:19 >

• Bu konuda birçok site buldum oto yıkama açmakla ilgili ama hepsi iş fikirleri adı altında saçma sapan içerik üretmişler
  • Bende istanbulda bu işi yapmak istiyorum. Bir oto yıkamadan ne beklersiniz?
    Güleryüzlü, kaliteli hizmet, ortalıkta atletle shortla dolaşan elemanların olmamaması, koltuk ayarlarınızla oynanmaması, aracın torpidosunun müzik çalarının karıştırılmaması, aynadan plakalıktan depo kapağından sızan suların olmaması, ağzında sigarayla dolaşan personel dışında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhattayfun

Bende istanbulda bu işi yapmak istiyorum. Bir oto yıkamadan ne beklersiniz?
    Güleryüzlü, kaliteli hizmet, ortalıkta atletle shortla dolaşan elemanların olmamaması, koltuk ayarlarınızla oynanmaması, aracın torpidosunun müzik çalarının karıştırılmaması, aynadan plakalıktan depo kapağından sızan suların olmaması, ağzında sigarayla dolaşan personel dışında...

Hobby türü bir yer açın, mesela 5 tane makine odası karşıya köpük 1 lira su 1 lira diye koyun (su ve köpük basınçlı olsun), karşıyada 5 tane süpürge odası yapın. Yer büyükse 10 tane yapın, biraz zaman sonra orası yayıldımı 10 tane yapsanız bile odayı kuyruk olur. Milletimizin zengin ve orta gelirli kısımları araç sahibi genelde, zenginler de tanındık,popüler ve kazık temizlik yerine, orta gelirlilerin %70 ı kendi %20 ı normal yıkama yerine %10 u ise hiç yıkamıyor. Hem işçi çalıştırmazsınız, hem kar etmiş olursunuz. Tek sorun makinelerin bakımını sürekli yapın, burada var. Hafta içi saat 16 hafta sonu saat 10 dan sonra yer bulamıyorsun kuyruk oluyor, dediğim gibi adam 10 tane oda yapmış sadece.

Ayıptır söylemesi yağmur bittiği güneşin açtığı ve benim boş olduğum ilk gün gidip bir 10 kağıt yatırıcam sanırım oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 5 Mayıs 2016; 9:09:47 >

• Kocaeli/Gebze tarafında bu işler ile uğraşan arkadaşlar varsa katkımız olsun isterim. Şirket araçları olsun gerek arkadaş çevrem olsun yönlendiririm. İyi bir iş yapılıyorsa tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Benim de Gebze darıca bölgesinde ana cadde de arsam var oto yıkama işi yapmak istiyorum kar ortağı veya kiralık olarak ilgilenen varsa bana ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,İstanbul kartal da kentsel dönüşüm nedeniyle 30 katlı binalar inşa edilmekte dir,Benim dükkanım 150 metre karedir,işten anlayan takımları olan,çalışkan hırslı kar ortağı arkadaş arıyorum.Dükkan da kuyu vardır,kombi ısıtmalıdır,sıcak su vardır,araç girişi musaittir.
    İrtibat Tel 0535 355 15 12 dir.
  • OTO YIKAMA VE KUAFÖR DÜKKANI AÇMAK İSTEYEN TÜM GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARA UZMAN EKİBİMİZCE YARDIMCI OLUNACAKTIR.. TÜM TÜRKİYE GENELİ BAYİLİKLER VERİLECEKTİR..http://www.goldenwax.com.tr

TEL : 02166410107

araba yıkama yeri açmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açmanızın ardından kazançları bölgeye ve yere göre değişiklik gösterir arkadaşlar. Şöyle kazanırım böyle kazanırım demek pek de doğru bir tabir değil. Tüm sürecidehttp://www.devlette.com/oto-yikama-dukkani-nasil-acilir-acma-maliyeti-ne-kadardir/ şöyle bir yerde anlatmışlar mesela. İş görür.
  • Mahalle arasına açmayın da nere açıyorsanız açın. Bizim burada var Allah bin belasını versin, yazın terasta oturamıyoruz. Akşam 6 da 7 de koyup gitse neyse de yazın gecenin 1 i 2 si oluyor hala basınçlı su makinesinin sesini dinliyoruz. Şikayet ediyoz hiç bişi olmuyor gelip bakıp gidiyorlar. Polis araçları geliyor bir de ara sıra belli yani tanıdık var. Bi kaç gün erken kapıyorlar sonra aynı tas aynı hamam. Beddua almak istemiyorsanız boş bir mekana açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.