Şimdi Ara

arabada oyuncak tabanca taşısak sorun olurmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşındakinin sana gerçek silah doğrulttuğunu mermiyi yemeden bilemezsin. bir defa sıkarsada ve balına ıska geçerse sen kendini yere atsanda pantolonunu indirip arkanı dönsende ha öylemi sendeki çatapatmıydı ilahi şakacı şey bende geri sokuyorum demez seni indirene kadar sıkar, onu bilesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

karşındakinin sana gerçek silah doğrulttuğunu mermiyi yemeden bilemezsin. bir defa sıkarsada ve balına ıska geçerse sen kendini yere atsanda pantolonunu indirip arkanı dönsende ha öylemi sendeki çatapatmıydı ilahi şakacı şey bende geri sokuyorum demez seni indirene kadar sıkar, onu bilesin.
    bu konu şaka değil mi ?. çünkü yakın mesafeden o silahın gerçek olmadığı anlaşılır. o zaman ne yapacaksın. hadi kuru sıkı olsa neyse. yakın mesafeden ateşlendiğinde öldürmez ama zarar verir. ancak onun da cezası vardır. eğer silah taşımayı gerektirecek bir durumun içerisindeyseniz bu oyuncaktan medet ummayın. yok böyle bir sorun içerisinde değilseniz oyuncak silah taşımak korkaklık demektir. ve karşıdaki bunu affetmeyebilir.

• Bezbol sopası ve Bıçak iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hukukta da örnekleri de vardır.

Birisi yolda kavga ettiği birinin başına dinlenme tesisinde kuru sıkı silah dayıyor.

Silah dayan adamın bir anlık dikkati dahalınca karşısındaki kişide silah var.Belinden çıkarıp sıkıyor.

Dinlenme tesisi çalışanları ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde adam hapis cezası almadan kurtuluyor.

Karşınızdakinin silah bulundurma ve taşıma ruhsatı varsa güler geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 20 Ekim 2014; 1:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hukukta da örnekleri de vardır.

Birisi yolda kavga ettiği birinin başına dinlenme tesisinde kuru sıkı silah dayıyor.

Silah dayan adamın bir anlık dikkati dahalınca karşısındaki kişide silah var.Belinden çıkarıp sıkıyor.

Dinlenme tesisi çalışanları ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde adam hapis cezası almadan kurtuluyor.

Karşınızdakinin silah bulundurma ve taşıma ruhsatı varsa güler geçer.
    boncuk tabancası alın bari işlevi olsun.. adam gerçeğini çekerse yada "bırakın gelsin gel hele gel gel" diye üzerinize gelirse yüzüne gözüne boncuk sıkarsınız hiç değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

arabada oyuncak tabanca taşısak sorun olurmu

hemende karşıdakinde gerçek varsa muhabbetine girmeseniz...

karşıdakinde sopa veya bıçak varsa o zaman işe yarar..yani taşısak sorun olurmu,siyah renk oyuncak ama

erkeksen sık lan dediler mi baya bir sorun olur

bende glock var ama bir kez olsun yanımda taşıyayım demedim, sonu felaket çünkü her türlü, bunu ön göremiyorsanız vah ki vah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

hemende karşıdakinde gerçek varsa muhabbetine girmeseniz...

karşıdakinde sopa veya bıçak varsa o zaman işe yarar..yani taşısak sorun olurmu,siyah renk oyuncak ama

erkeksen sık lan dediler mi baya bir sorun olur

bende glock var ama bir kez olsun yanımda taşıyayım demedim, sonu felaket çünkü her türlü, bunu ön göremiyorsanız vah ki vah...
    m4a1 falan al bari şeklin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

m4a1 falan al bari şeklin olsun

Alıntıları Göster
    bana biri silah çekse daha pis döverim haberin olsun bu konuda kendi mi kaybederim. aman böyle biri karşına çıkmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula06

bana biri silah çekse daha pis döverim haberin olsun bu konuda kendi mi kaybederim. aman böyle biri karşına çıkmasın sonra

Alıntıları Göster
    Keleş al keleş :)
    İstanbul trafiğine tam çözüm olursun bu gidişle
  • Av tüfeği al 550 tl ruhsatla beraber. Satayım sana 8 tane slug mermi benden hediye

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşların arabanı daha kirletmiyor galiba farklı konulara yönelmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Arkadaşların arabanı daha kirletmiyor galiba farklı konulara yönelmişsin

Alıntıları Göster
    Oyuncak olduğunu karşı taraf anlamaz ve kendi silahını kullanırsa, olan size olur.
  • quote:

Sıkar biraz, biri sana silah çekecek sende gidip döveceksin. Bcağına mermiyi yiyip yerde inlerken tekrar hatırlarsın bu yazdığını. Silaha, silahlı kişiye karşı atarlanmaz, şakası olmaz ucunda ölüm var.
  • Aga biber gazı al yok yere vurdurtursun kendini bu kafayla sen

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Aga biber gazı al yok yere vurdurtursun kendini bu kafayla sen
    Keleş al en basit çözüm , seni sıkıştıranı tararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Keleş al en basit çözüm , seni sıkıştıranı tararsın

Alıntıları Göster
    Benimde aklımda var,fakat karşıdaki gerçek silah çekerse o zaman sıkıntı.Airsoft silahı almak lazım aslında.Polis yakalarsa en fazla elinden alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Sıkar biraz, biri sana silah çekecek sende gidip döveceksin. Bcağına mermiyi yiyip yerde inlerken tekrar hatırlarsın bu yazdığını. Silaha, silahlı kişiye karşı atarlanmaz, şakası olmaz ucunda ölüm var.

asıl o silahı çekip kullanmak sıkar. silah taşımak korkak adamların işidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

asıl o silahı çekip kullanmak sıkar. silah taşımak korkak adamların işidir.

Ya ya tabi, hayatı filmlerden ibaret sanıyorsun sen heralde. Göz göre göre adamın boğazını kesiyorlar sokakta sen ne diyorsun? Türlü türlü adam var, bu tip bir özgüvenle dolaşırsan fazla yaşamazsın bu hayatta benden söylemesi.

• Kardes en temizi biber gazi + sopa. 2 metre mesafeden etkili oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Kardes en temizi biber gazi + sopa. 2 metre mesafeden etkili oluyor
    Airsoftu bana çekersen bende gerçeği varsa oyuncak olduğunu bilsem bile seni kafandan bile vurmaya yetkim var çünkü üzerimdeki silah ruhsatlı ise (dediğin ortam için Taşıma ruhsatı lazım ) çünkü polise ifademde '' elinde silah vardı olay korku ve şoku ile ve kas ve poligon hafizası ile kafasına ateş ettim'' diyebilirim ve senin gibi kişilere airsoft satılmamalı .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.