Şimdi Ara

arabada zula yer (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
32.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hanımdan neden para saklıyorsun? Yoksa tüm parayı kazanan o, sen çulsuz musun? Arada bir verdiği harçlıkları biriktirip zamparalık yapmayasın diye mi arıyor arabanı?
    Kesin öyle olmalı, aksi hale hanımdan habersiz bir kredi kartı çıkartır, KGS diye yutturur, zamparalığın kıralını yapardın.

Boşa sen o hanımı. O da rahata ersin sen de..! Geçmez böyle ömür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDino

O kadar akıl karıştırıcı bir soru ki;
    Hanımdan neden para saklıyorsun? Yoksa tüm parayı kazanan o, sen çulsuz musun? Arada bir verdiği harçlıkları biriktirip zamparalık yapmayasın diye mi arıyor arabanı?
    Kesin öyle olmalı, aksi hale hanımdan habersiz bir kredi kartı çıkartır, KGS diye yutturur, zamparalığın kıralını yapardın.

Boşa sen o hanımı. O da rahata ersin sen de..! Geçmez böyle ömür.

muhaha motor olmuş konu hiç gülesim yoktu bütün yorumlara

• bu konuyu mizah eglenceye tasiyalim yorumlar guzel
  • adam haklı oyle kıskanc hatunlar var durum aynı olmamasına ramen ben 2. yangın sondurucunun altından kapak yaptırdım kavanoz kapagı benzeri onun ıcıne saklıyorum evraklarımı felan gercek sondurucu koltugun altında yerı var orda durur dıyerını stepnenın yanına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 20 Ocak 2008; 16:30:00 >
  • Evlilik nedir?
  • Sanki kuyudan taş çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi. Ben öyle hissettim. Bırakın taş kuyuda kalsın.
  • arabada gaza bastığın bir yer varya işte o yerin üstünde duran ayağın var o ayağına giydiğin çorap varya, kardeş sen en iyisi çoraba sakla arabayla ilişkilendirmem biraz değişik oldu gerçi
  • tüm önerileri boşver kardeşim sen o parayı benim hesaba gönder

sana lazım oldukça ben sana gönderirim

tabi benim hesapta para olduğunda
  • kardeşim bu benim bildiğim s600 lerde birde ml lerde var ama warsa babamda war orda biliyorum sağ koltun altında kasa var benim bildim bi orası var koltu full geri all görürsün bizim arabada varr :):)
  • orda anahtar yeri var ama karın orayıda açar sölim birde mercedesin arkasında kasa vardır ama bence sen en iyisi isteknenin oraya sakla ama sunuda düşün araban çalınırsa etiket olursun ... bence sen en ucuzu sandık al boş bi araziye gömm en temizi bu kadarınıda ilk defa duyuyorum

ilk defa anlıyorum

PARANMI WARRRRRRRRRRRR.... DERDİN VARR KARDEŞİMM

• ee bu topicte öldüü:):)
  • Konu süper olmuş, bence sabitlensin :)

Saklama konusunda ise; küçük bir kutuyu koltuğunun altına bantla. Çok kaliteli bantlar var, Koçtaş gibi yerlerde var. Onlar güzel iş görür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

komedi resmen ya

• Evde olsa "saksıdaki çiçeği altındaki toprakla birlikte kaldır; naylona sardığın parayı saksının dibine zulala; üstüne de toprağı ve çiçeği tekrar koy" derdim; ama hanım mercedes e320nin ön penceresinde saksıyı görünce kıllanır dersen öyle yapma
  • banka kasası kirala.kafana göre takılırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.