Şimdi Ara

Arabadan Anlamayana Sıfır mı? İkinci El Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 22-23 bin tlye 1-2 yaşında garantisi daha bitmemiş Hyundai İ20,clio hb,ibiza,fabia gibi bi araba al bence
  • arabadan anlayan insanlar bile 2.elde çok rahat kandırılabiliyor o açıdan soruyorsan 0 alman daha mantıklı.Ama yok benim arabadan anlayan ustam, arkadaşım vs var diyorsan 17-18 bin tlye 2.el temiz düzgün bir araç al 2bin lirayı da bakımına,kaskosuna,sigortasına,yakıtına vsvs harcarsın.0 alman çoğu zaman kafanın rahat olmasını sağlar ( gizli ayıplı mallar dışında) ama bu seferde 20 bin liranın üstüne kredi çekiceğin için maddi olarak skışırsın aracın kredisini ödeyeyim derken rahat rahat binemezsin bile bu benzin fiyatlarıyla.(8000 km yapıcam diyince benzinli alırsın heralde diye düşündüm.).Yani sen bilirsin ama kredi çektikten sonra sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsan 0 al.Yoksa yanına arabadan anlayan bir arkadaşını alıp 2.el araçlara bakmaya başla.
  • 1-2 yaşında fabia
  • Era veya i20 alın, benzinli.. Sıfır olsun problemsiz olsun..
    Kalabalık bir şehirde olmadığınız için öyle sağını solunu pek vuracağınızı da sanmıyorum..
  • Dostum ben olsam 20.000 liraya alip satmasi kolay bi arac alirim Hb bi arac alirim ufak tefek cizsen etsen yaptirirsin gene satarsin problem olmaz o kadar kiytirik bi arac almana yada borc altina girip sıkıntı yapmanin mantığı yok
  • Dostum ben olsam 20.000 liraya alip satmasi kolay bi arac alirim Hb bi arac alirim ufak tefek cizsen etsen yaptirirsin gene satarsin problem olmaz o kadar kiytirik bi arac almana yada borc altina girip sıkıntı yapmanin mantığı yok
  • Sakin ha dizel alma. En uzun mesafe 10 km demişin. Daha motoru isinmadan stop edersin arabayi. Yazik olur motora.
  • Arkadas sorunsuzluk istiyor. Toyota corolla al bence.
  • Arkadaşlar şu an elimde biriktirdiğim 10.000 lira param var. Bir kaç ay içinde bir kaç parça altınımı bozdurarak 15000 liraya çıkaracağım. Kredi işine girmek istemiyorum. Malum dini sebeplerle. Eğer çevreden borç bulabilirsem 25000 lira civarına sıfır arabalardan bir şey alacağım. Bulamazsam da sorunsuz ve garantili en fazla 5 yaşında bir araç bakacağım.

Fikirlerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Hem piyasada kazık yememek hemde mağdur olmamak adına çok faydalı oldu görüşleriniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.