Şimdi Ara

Arabadan anlayanlar içeri lütfen.. Bu frenler normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sofiman

Anladığım kadarıyla bu hissiyatı yaşamam çok normalmiş.

@Lord Sparhawk hocam tam dediğiniz gibi oluyor, yani fren pedalı daha aşşağıdan itibaren fren tutmaya başlıyor. Nokta atışı yapmışsınız tespitte.

@Delifisek.Tux hocam frenciye götürüp tam olarak sıkıntıyı söylesem, neleri değiştirmemi önerirsiniz. Bazı arkadaşlarımız balata değiştirin diyor bazıları hidroloği değiştirin diyor... Sizce ne yapmam lazım.

@C4_1400 hocam şuanlık bir araç alma durumu yok. Babam "arabasız kalmayalım, evin çarşı-pazar ihtiyacını görsün" diye aldı bu arabayı. çok şükür görüyorda ama işte ben bazen tedirgin oluyorum.

Bazı üyeler "sağlam bas, durur" demiş. Yahu yeri geliyor anamızı babamızı taşıyoruz o arabada, can taşıyoruz can. Dalga geçicem diye dediğiniz lafa bakın allahasen. Yardım etmeyecekseniz gölge yapmayın lütfen. Sağolsun çoğu kişi yorumlarını esirgememiş.

Sağlam bas durur derken dalga geçmiyorlar seninle.Bisiklet freni gibi düşün.Hafif bastığında yavaşlatır,tam bastığında kitler.

• Normaldir. Sonuçta volvodan geçiş yapmışsınız. Onun da etkisi var böyle düşünmenizde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.