Şimdi Ara

Arabalar cok pahali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar internette adil kullanım kotası için isyan başlatıldı adamlar sistemi deüiştirmek zorunda kaldı. Buradada organizasyon düzenleyip toplu otomobil almama etkinliği başlatsak belki 1-2 ay otobüse bineriz ama sonunda hakkımıza kavuşuruz. Ses çıkarmamız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

istanbuldaki 3.havalimanımızı kıskanan avrupanın uydurması bunlar. her şey çok ucuz ülkede. mesela hukuk, adalet, insan hayatı, emek çok ucuz.

Avrupa bizi neden kıskanıyor? Bunu iddia edenlerin adamakıllı bir söylemini daha duymadım
  • 50 binlik alan arkadaş eskiden 50 ye golf alıyorduk şimdi polo 2 3 sene sonra hacı murat felan alırız
  • Hiç de dalga geçilecek, espri yapılacak bir konu değil. Yüzde 49'luk hayır veren bir kesim var unutmayın. Ben de onlardan biriyim ve şu paraları gördükçe deliriyorum resmen. Yeni mezun birisine göre iyi bir maaş alıyorum, çevremdekiler öyle diyor en azından. Gel gör ki sıfır araba almak için yemeyip içmeyip para biriktirmem gerekiyor. Benim maaşımdan vergim direkt kesilirken "Evet" veren esnaf geliri azmış gibi gösterip neredeyse hiç vergi vermiyor. Böyle adaletsizlik başka ülkede yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterElodin

Hiç de dalga geçilecek, espri yapılacak bir konu değil. Yüzde 49'luk hayır veren bir kesim var unutmayın. Ben de onlardan biriyim ve şu paraları gördükçe deliriyorum resmen. Yeni mezun birisine göre iyi bir maaş alıyorum, çevremdekiler öyle diyor en azından. Gel gör ki sıfır araba almak için yemeyip içmeyip para biriktirmem gerekiyor. Benim maaşımdan vergim direkt kesilirken "Evet" veren esnaf geliri azmış gibi gösterip neredeyse hiç vergi vermiyor. Böyle adaletsizlik başka ülkede yok.

o zaman adaletli bir yer bulacaksın.esnaflar olmasa ne yiyeceksin?sen gençsin anladığım kadarıyla ,yoklukları bilmezsin,50 cent e bile muhtaç olunan günleri,büyüklerine bir sor istersen.Demokrasiye saygılı olman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Hocam sifir km arabaya karsiyim. Bosuna kendimi yabanci ulkelere ve devlete biptirmeye niyetim yok.

2012 model 160 binde peugeot 508 dizel otomatik cam tavanli, navigasyonlu, elektrikli koltuklu, xenonlu arac aldim gecen ay 50 bin liraya. Symbole 70 bin lira verenin aklindan suphe ederim. Sirketlerle taksiciler kullansinlar symbol.

Hayatimda hic bir zaman sifir araba almadim kimseye de onermedim. 2014 te babam cla alacakti ozellikle birkac ay kullanilmis cla180d aldirdim. Amg paket sifiri 150 bin liraydi biz 135 bin liraya aldik.

Valla hocam 5 yıllık 160 binde Peugeot araç için iyi cesaret. İnsanlar 60 bin kilometrede Mercedes alırken acaba diyor sorun çıkar mı diye.
  • CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Abi hiç dert etmiyorum kilometre ve boya hasar kaydı olaylarini. Bu araclar 400 bin km sorunsuz kullanilacak araclar bakimli olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Abi hiç dert etmiyorum kilometre ve boya hasar kaydı olaylarini. Bu araclar 400 bin km sorunsuz kullanilacak araclar bakimli olsun yeter.

Motor konusunda sıkıntı çıkmaz elbet ama alt takım mekanik aksamlar olsun tebrikler gerçekten.Temizine denk geldiniz muhtemelen.Zamanında 247 binde araç sattım ertesi gün 160 binde ilandaydı.Gerçi şimdi hapis cezası var ama.Güle güle kullanın

• CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.

Bu kilometredeki araci bu kadar rahat bir sekilde almamin tek sebebi yetkili servis bakimli olmasi.

Zamanla dgismesi gereken parcalarin da gunahi boynumuza artik gerektiginde degistirecegiz. Sifir araci da servise gotursek ayni sey ikinci el de ayni sey. Kaldi ki clionun 5 senede eskiyen parcasi 508 de veya insigniada 7-8 senede eskiyecektir diye dusunuyorum. O yuzden sifir km alt sinif arac alacagima her zaman ikinci el bikac yasinda ama ust segment arac tercih ediyorum.

• Yazın 45e 2014-5 1.2 TSI Comfortline Polo, 2010-1 1.6 Titanium Focus vardı. Şimdi bakıyorum 2011-2 1.33 Corolla var. Pololara 52-53 istiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.