Şimdi Ara

Arabalardan, balatadan falan anlayan bi gelsinn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

arka tekerler el frenine bağlıdır.
    balataları bir arada tutan yay mekanizması vardır büyük ihtimal o yay koptu 3-5 lira birşeydir alıp takarsanız düzelir . yada el freni teli sıkışmışta olabilir. eğer arka tekerleklerin her ikiside aynı durumdaysa el freni takılı kalmış olabilir.

Yada el freni çekik gidiyo

sadece 1-2 defa yanlarken çektim ondan olucağını sanmıyorum

Benim suzukim yanlamıyor

Düz zor gidiyo

boşver hocam yanlamasın daha iyi, ben de meraktan 1-2 defa yaptım da hiç gerek yok öyle aksiyonlara en iyisi güvenlikten ödün vermemek

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

quote:

Sol arka tekerin diski sıcakken sıvı teması görürse yüzeyi yamulur. Muhtemelen sizde de böyle birşey olmuş olabilir, balata da diske sürtüyodur.

2-3 gündür bie yanık kokusy alıyordum sol arka tekerden, dün emin olmak için benzincide biraz su döktüm dumanlar çıktı. yani su döktükten sonra olmadı bu problem. ama bilemiyorum peki o diski değiştirmek aşağı yukarı ne kadar tutar? zahmetli bir iş mi

BMW'nin diski diğer araçlara göre pahalı olur. ~200-300₺'ye kadar çıkabilir, belki geçebilir. Yine de konuyu otomobil bölümüne açın, daha sağlıklı cevaplar alırsınız.

hadi ya umarım öyle bişey yoktur yoksa yine sıkıntılardayız eyvallah dostum sağolasın cevapların için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sol arka tekerin diski sıcakken sıvı teması görürse yüzeyi yamulur. Muhtemelen sizde de böyle birşey olmuş olabilir, balata da diske sürtüyodur.

2-3 gündür bie yanık kokusy alıyordum sol arka tekerden, dün emin olmak için benzincide biraz su döktüm dumanlar çıktı. yani su döktükten sonra olmadı bu problem. ama bilemiyorum peki o diski değiştirmek aşağı yukarı ne kadar tutar? zahmetli bir iş mi

BMW'nin diski diğer araçlara göre pahalı olur. ~200-300₺'ye kadar çıkabilir, belki geçebilir. Yine de konuyu otomobil bölümüne açın, daha sağlıklı cevaplar alırsınız.

hadi ya umarım öyle bişey yoktur yoksa yine sıkıntılardayız eyvallah dostum sağolasın cevapların için

ihmal etmeyin hocam. Bizim tanidik da disk diye gitti kansermis araba megersem. Allah korusun sakaya gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

balataları bir arada tutan yay mekanizması vardır büyük ihtimal o yay koptu 3-5 lira birşeydir alıp takarsanız düzelir . yada el freni teli sıkışmışta olabilir. eğer arka tekerleklerin her ikiside aynı durumdaysa el freni takılı kalmış olabilir.

Benim suzukim yanlamıyor

Düz zor gidiyo

boşver hocam yanlamasın daha iyi, ben de meraktan 1-2 defa yaptım da hiç gerek yok öyle aksiyonlara en iyisi güvenlikten ödün vermemek

Aynen güven onemli helede arabada başkaları varsa can yaşıyo mubarek

• Dean_Winchester kullanıcısına yanıt
    Lastiğin yönü dogtumu bak. Outside yazması gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim suzukim yanlamıyor

Düz zor gidiyo

Aynen güven onemli helede arabada başkaları varsa can yaşıyo mubarek

aynen öyle hocam bu yaz kendimce büyük bi kaza geçirdim, o günden beri en sağ şeritte gidiyorum valla

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.