< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabam az yaksın diye yavaş gitmeyin! (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok şeritli yollarda gereğinden (trafik akım hızından) hem düşük hem de sol şeritten gidiyorsa sonuna kadar destekliyorum sizi lakin o yavaş gitmelerin nedeni "az yaksın diye" düşündüğünüz sebepten değil ve sizin zamana karşı yarışınız ve aceleciliğinizden oluşan önyargıdan kaynaklı ise...
Kimbilir belki de o yavaş gittiğini düşündüğünüz araçlar hız koridorunda ve siz eds li hız koridorunda olduğunuzun farkında bile değilsiniz ve kim bilir o koridordaki limitlerde giden araç sürücüleri de sizin hakkınızda neler düşünüyordur.
Hem araçların az yakacağı hız ne 1500-2000 devir arası ne de 90 km/h hız değildir.
Bu her aracın vites dişli oranına, motor devrine göre tork/güç eğrisine, varsa turbo/multijet sistemin devrede olduğu aralığa göre velhasıl bir çok etkene göre de değişir...
Kusura bakmayın ben de içimi dökmek istedim.
-
-
muhtemelen forumdaki tek cyrix işlemci kullanıcısı, 200mmx'i fansız çalıştırıp deneyen, celeron 3xx mhzlerden intel oc uzmanı ama 2004 pentium4 faciasından sonra amd soket 754'e geçen, 2007'de athlon x2 serisine bunlar farklı işlemciler değil birine 9.5 birine 10 diye çarpanları kitlemiş geçmiş adiler diye 3600 modelini 1.9ghz@3.2 yapıp foruma belki dünyaya bu seride fsb oc'yi öğreten, fx8 serisinde 5250mhz ile burada anlaşılmayan ama yabancı forumlarda kral kabul edilen, efsanebi cpu-z fx i7 kapışma başlığı, ryzen dram calculator başlığı, en komiği zen2 masaüstü boşta voltaj sorununu bu bir bios sorunu ve yeni biosla çözülecek diyip hayır bu bir mimari sorunu asla çözülmeyecek diyen der8beder denen youtuberi bozan, ram bölümünde en az 8 9 bin mesajı olan ddr2'den ddr3'e geçişi tek tek ilgilenen, zen3'te curve optimizer olayını dünyaya gösteren evet bendeniz loki de diyebilirsin kısaca.
-
sen arkadan dibime dayanıp hızlı git diye selektör yakan sürücülerdensin
BANA NE? yol varsa solla geç yoksa bekleyeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 4 Ağustos 2023; 10:9:44 > -
Başlık altına gelen yorumları okudukça diyorumki;
- bizim ülke insanından bir s***m olmaz...
trafik eğitimi falan yok malum ülkede. eğitimini versen anlayacak, idrak edecek kapasite yok. 40 yaşına merdiven dayadım az kaldı, bundan 20 - 25 sene önceki Ankara trafiğini, İstanbul trafiğini düşünüyorum da, hey yavrum hey...
İt, çakal altına araba alıp kendini bi b*k zannedip o şeritten o şeride atlayıp sağda solda patladıkça, otomobil kullanma yeteneği olmayan ama sırf anası, babası, karısı, kocası ya da kendisi aldı diye yola çıkıp direksiyon çevirmekten bile aciz oldukça, trafikte "hep ben" kafasıyla kimseye yol vermeden üstüne yakar çakar takarak kendini "devlet" zanneten zırtapozlar oldukça bu ülkenin trafiğinden bir s***m beklemeyin, boşuna eleştirmeyin!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teoride ortalama 90-100 km/s en iyi yakıt ekonomisi sağlar ama İstanbul'daki yollarda durum öyle değil. Yol ara ara her zaman yavaşlar veya durur. Bu yüzden de boşuna hızlanıp sonra frene basarak benzin harcamış oluyorsunuz. fakat yavaş giden adam sol şeriti kapatmışsa ben de acayip gıcık oluyorum.
-
Bunlar bir de orta şeridi 60 la kapatıyor sağ soldan gidenler bile bunları ayıktırmıyor… şaka gibiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60 ile gitse yine iyi 40 ile orta şeritten giden bir sürü dangalak var .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X