Şimdi Ara

arabam ne kadar eder !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 ford fiesta confort siyah otomatik 75000 de orjinal bir parça arka sağ çamurluk boyalı kaza değişen yok lpg li aracımı satmayı düşünüyorum sizce fiyat olarak ne kadar yazmalıyım . teşekkürler.

• nasılsa burda yazılanlara pıyasa oyle mı deyıp yuksek sahıbınden .com fıyatlarını soyleyecek ve ona gore satmaya calısacaksın en ıyısı mı buraya sorma
  • buraya sormaktada fayda var belki birilerinin ilgisi çekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrsat60

buraya sormaktada fayda var belki birilerinin ilgisi çekebilir.
    taş çatlasa 30
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mençikof

taş çatlasa 30

30 bin liraya yeni kasasini alirisin o arabanin 10 yasindaki arabaya ne 30 bin lirasi. 23-24 arasi gider diye tahmin ediyorum ben
  • Hangi şehir
  • ankara8084 kullanıcısına yanıt
    BOLU MERKEZ
  • 30 Liraya yeni kasanın sadece kasasını alırsın kardeş arabada sadece bir parça boya var ayrıntıyı okumadın heralde sen ve km 75000 nde
  • quote:

30 Liraya yeni kasanın sadece kasasını alırsın kardeş arabada sadece bir parça boya var ayrıntıyı okumadın heralde sen ve km 75000 nde
    2004 OTOMATİK DİZEL 50 BİNDE HATASIZ 23500 E EKİM AYINDA SATILDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

2004 OTOMATİK DİZEL 50 BİNDE HATASIZ 23500 E EKİM AYINDA SATILDI

Alıntıları Göster
    24-25
  • benim aracım 1.6 ve senin sölediğin dizel otomatik seçenekleri 1.4 motorlarda var 1.6 larda yok bu aracın 1.6 olduğunu yazmamak benim kusurum.
  • quote:

benim aracım 1.6 ve senin sölediğin dizel otomatik seçenekleri 1.4 motorlarda var 1.6 larda yok bu aracın 1.6 olduğunu yazmamak benim kusurum.

1,6 olması ne kadar farkettırır kı otekı arac dızel sonucta
  • ben aracın kıyaslanması için değil sadece fikir almak için konuyu açtım ayrıca ne dizelle lpg liyi ne 2004 le 2006 yı kıyaslayamayız benım yazdığım özelliklerde km orjinal 100 binin altında araçların fiyatlarına baktım 30 un altında yok denecek kadar az siz şimdi benımle 1.4 dizel aracı kıyaslıyorsunuz konumuz 1.6 tam otomatik lpg li bir araç ayrıca piyasada tam otomatik ve manuel araçların arasında fiyat farkıda vardır bunuda göz önünde bulundurarak yorum yazarsanız sevinirim.
  • quote:

ben aracın kıyaslanması için değil sadece fikir almak için konuyu açtım ayrıca ne dizelle lpg liyi ne 2004 le 2006 yı kıyaslayamayız benım yazdığım özelliklerde km orjinal 100 binin altında araçların fiyatlarına baktım 30 un altında yok denecek kadar az siz şimdi benımle 1.4 dizel aracı kıyaslıyorsunuz konumuz 1.6 tam otomatik lpg li bir araç ayrıca piyasada tam otomatik ve manuel araçların arasında fiyat farkıda vardır bunuda göz önünde bulundurarak yorum yazarsanız sevinirim.

o dizel ve otomatikti zaten dizel olması baslı basına avantaj zaten bu araca 30 verecek arkadasa ne denir bilmem ki focus alınır o paraya eger gercekten 30 cıvarına satabılecegını dıusunuyorsan cok kapsamlı bı kerız avına cıkman lazım ve de cok beklemen
  • kardeşim milletin canını neden yakayım kafasına silah dayamayacağım alacak kişinin sen daha otomatıkle manuel arasındaki farkı bilmeden konuşuyorsun 1.4 1.6 aynı kefeye koyuyorsun ben dizel araçla kıyaslama dedikçe sen daha dizel diyorsun git dizel araçlarla yorum yap ayrıca bir insanı keriz yerine koymaya çalışan insan da benim gözümde karektersizdir sende beni o şekilde görüyorsun bırak sende de biraz şu yoruma cevap yazmada A.I olmayıp insan olduğunu anlayalım.
  • Malum siteden kıyasla bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aracım ford focus 1.6 trend lpgli yeni kasa trend+stil paket sis farı çelik jant falan filan
    80.000 km de lpg taktırdım daha garantisi duruyor ve aracım su anda 92.000 km de ilk sahibi müdürüm olan kişiden haziran ayında aldım.
    degişen bagaj kapagı kırmızı işikta gelip carpan bir gerzek yuzunden. arac bana kadar servis bakımlı :)
    her türlü kaydı serviste var. ben hiç baktırmadım ne var ne yok diye ve kullanım klavuzu faturasına kadar hersey var.
    78.000 km de triger ve baskı balata degişti, 89.000 km de fren balataları degişti yag bakımı yapıldı eksik hiçbirşeyi yok ve 2005 model
    buyrun 30.000 tl veren varsa hiç düşünmeden veriririm. Fiesta ile karsılastırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

aracım ford focus 1.6 trend lpgli yeni kasa trend+stil paket sis farı çelik jant falan filan
    80.000 km de lpg taktırdım daha garantisi duruyor ve aracım su anda 92.000 km de ilk sahibi müdürüm olan kişiden haziran ayında aldım.
    degişen bagaj kapagı kırmızı işikta gelip carpan bir gerzek yuzunden. arac bana kadar servis bakımlı :)
    her türlü kaydı serviste var. ben hiç baktırmadım ne var ne yok diye ve kullanım klavuzu faturasına kadar hersey var.
    78.000 km de triger ve baskı balata degişti, 89.000 km de fren balataları degişti yag bakımı yapıldı eksik hiçbirşeyi yok ve 2005 model
    buyrun 30.000 tl veren varsa hiç düşünmeden veriririm. Fiesta ile karsılastırın derim.

Alıntıları Göster
    aracının ortalama fiyayı 25 26 tl arasında değişiyor tabi senin hemen elinden çıkarmak gibi gayen varsa 1 2 lira aşasından ilana verebilirsin satılcağı fiyat 24 25 26 bin tl arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Reverans!

aracının ortalama fiyayı 25 26 tl arasında değişiyor tabi senin hemen elinden çıkarmak gibi gayen varsa 1 2 lira aşasından ilana verebilirsin satılcağı fiyat 24 25 26 bin tl arası

Alıntıları Göster
    24-27 arası tabi 30 veren olursa hemen koş notere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eses26Es

24-27 arası tabi 30 veren olursa hemen koş notere

Alıntıları Göster
    malum sitedeki ilanları kıstas alıp, piyasası budur demek, satılmasını yıllarca beklemek demek. size tavsiyem arabam.com sitesinde ilan verin orda fiyat yazarken, aracın ederim olan , gidebilecek eş değer fiyatını otomatik olarak belirtiyor. aynı sistem dod da var. buralar gerçek piyasa değeri. Diğerleri asparagas fiyatlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.