Şimdi Ara

arabama 1200 kişi baktı, bir kişi aramadı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

1- fiyat yüksek (maalesef yaptığınız masrafları fiyata aynen yansıtamazsınız, alıcılar pahalıya bakımsız araba almak istemez bu yüzden aracın ne kadar bakımlı olduğu bilinmediğinden ucuz muadilleri tercih edip kendi tanıdık ustalarıyla bakım yapmayı tercih eder.
    2- ABS beyni bozuk, yaptıramadım satıp kurtuluyorum algısı yarattı bende
    3- aracın değişeni var bu yaşına göre gayet normal ancak boyanın nerde olduğunu bilmemek alıcıda ağır hasarlı ya da pert algısı yaratır. Tavanın boyasız olduğu ya da bel altı boyalı olduğu ya da her ikisi birden ilanda belirtilmeli
    4- aracın kmsi inandırıcı değil, 1 yılda 20000 km yapmış 14 yılda 90000 bu inandırıcı değil. Bana ya yeni motor yapılmış, ya da en az 2 kere km düşürülmüş algısı yarattı.
    Bu ilanı böyle yorumlayan çok olur ayrıca o fiyatta şahsen ben alacak olsam 2 daha ekler, colt ve ya stilo bakarım.

15 yıllık aracım sıfırdan bu yana bizde,km 93 binde.

Gel de ki bu 1 km düşürülmüş,sana aracı bedavaya vereceğim.

Senin aracın için yorum yapmadım, ilandaki araç için yorum yaptım. Çok nadir böyle az km yapmış orijinal araçlarda bulunabilir. Ancak ilandaki araç 1 yılda 20.000 km yapmış oranlarsak 14 yılda 280.000 km yapar.

iyi de aracın sahibi arkadas 2 senedir araca bindiğini söylüyor öncesinde bir bayan kullanıyormus bayanın da yılda 6-7 bin km yapması gayet doğal siz satıcı arkadasa göre yorumlamıssınız

• Bedavaya almam. Başıma bela olur (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

1- fiyat yüksek (maalesef yaptığınız masrafları fiyata aynen yansıtamazsınız, alıcılar pahalıya bakımsız araba almak istemez bu yüzden aracın ne kadar bakımlı olduğu bilinmediğinden ucuz muadilleri tercih edip kendi tanıdık ustalarıyla bakım yapmayı tercih eder.
    2- ABS beyni bozuk, yaptıramadım satıp kurtuluyorum algısı yarattı bende
    3- aracın değişeni var bu yaşına göre gayet normal ancak boyanın nerde olduğunu bilmemek alıcıda ağır hasarlı ya da pert algısı yaratır. Tavanın boyasız olduğu ya da bel altı boyalı olduğu ya da her ikisi birden ilanda belirtilmeli
    4- aracın kmsi inandırıcı değil, 1 yılda 20000 km yapmış 14 yılda 90000 bu inandırıcı değil. Bana ya yeni motor yapılmış, ya da en az 2 kere km düşürülmüş algısı yarattı.
    Bu ilanı böyle yorumlayan çok olur ayrıca o fiyatta şahsen ben alacak olsam 2 daha ekler, colt ve ya stilo bakarım.

15 yıllık aracım sıfırdan bu yana bizde,km 93 binde.

Gel de ki bu 1 km düşürülmüş,sana aracı bedavaya vereceğim.

Senin aracın için yorum yapmadım, ilandaki araç için yorum yaptım. Çok nadir böyle az km yapmış orijinal araçlarda bulunabilir. Ancak ilandaki araç 1 yılda 20.000 km yapmış oranlarsak 14 yılda 280.000 km yapar.

iyi de aracın sahibi arkadas 2 senedir araca bindiğini söylüyor öncesinde bir bayan kullanıyormus bayanın da yılda 6-7 bin km yapması gayet doğal siz satıcı arkadasa göre yorumlamıssınız

Ilan güncellemeden önce çok böyle anlaşılmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Aracınız manuel olsa talip olabilirdim hocam

otomatik vitesin iki yıldır hiçbir sıkıntısını görmedim :) yokuş desteği de var ve geçişleri hissetmiyorsun

Sorun konusunda endişem yok fakat otomatik vitesli araç kullanırken tedirgin oluyorum açıkcası,alışkanlık işte.
  • 16 bine 200 model 306 kim alır o fiyata. 1-2 bin fazlasına temiz clio 2 alınır.km biz doğrudur ama yaşına göre fazla düşük olduğu için güvenemezdim yani ben alıcı olsam almazdım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.